Přeskočit na obsah
Halászlé

Halászlé

2017-01-09_rybapodravka100

Tento recept pro vás připravily společnosti Fish Farm Bohemia s.r.o. a Podravka – Lagris a.s.

Technologický postup

Do hrnce nalijeme třetinu vody a vaříme 20 minut s nadrobno nakrájenou cibulí. Po 20 minutách přidáme mletou papriku, přilijeme zbytek vody. Přidáme překrájená rajčata, na proužky nakrájenou papriku a vaříme dalších 20 minut. Sumečka nakrájíme na malé kostičky, ochutíme kořením Natura, zakápneme olejem a dáme péct do trouby na 180°C cca 20 min. Opečené maso vložíme do uvařené polévky. Dle chuti osolíme a opepříme.Podáváme horké, zdobené nakrájenou petrželkou.

Poznámka

Alergeny:4,9

Suroviny

Potravina I. kategorie II. kategorie III. kategorie
(hmotnost v g) Hrubá Čistá Hrubá Čistá Hrubá Čistá
Voda 2500 2500 2000 2000 2000 2000
Cibule 100 85 80 68 80 68
Paprika lahůdková sladká Podravka 10 10 8 8 8 8
Rajčata loupaná celá Podravka 200 200 160 160 160 160
Paprika zelená 370 300 296 240 296 240
Filety ze sumečka afrického 300 300 240 240 240 240
Podravka Natura - přísada do jídel 20 20 16 16 16 16
Olej rostlinný 30 30 24 24 24 24
Sůl Lagris 10 10 8 8 8 8
Pepř černý mletý Podravka 2 2 1,6 1,6 1,6 1,6

Diskuze

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se