Technologický postup
Maso nakrájíme na menší kousky, osolíme a posypeme petrželkou, pažitkou a cibulí. Přidáme kari,chilli, obalíme v rozšlehaných vejcích a strouhance a prudce osmažíme na oleji.
Poznámka
Přílohy: chléb, brambory, zeleninový salátAlergeny:01 Obiloviny obsahující lepek, 07 Mléko, 03 Vejce
Hmotnost 1 porce: 120 g
Hmotnost masa v 1 porci: 66 g
Suroviny
Potravina | I. kategorie | II. kategorie | III. kategorie | |||
---|---|---|---|---|---|---|
(hmotnost v g) | Hrubá | Čistá | Hrubá | Čistá | Hrubá | Čistá |
Margarín | 200 | 200 | 160 | 160 | 160 | 160 |
Krůtí maso | 1000 | 1000 | 800 | 800 | 800 | 800 |
Petržel nať | 20 | 20 | 16 | 16 | 16 | 16 |
Cibule | 200 | 200 | 160 | 160 | 160 | 160 |
Kari | 2 | 2 | 1,6 | 1,6 | 1,6 | 1,6 |
Paprika pálivá | 2 | 2 | 1,6 | 1,6 | 1,6 | 1,6 |
Vejce (ks) | 3 | 3 | 2,4 | 2,4 | 2,4 | 2,4 |
Sůl | 20 | 20 | 16 | 16 | 16 | 16 |
Strouhanka | 50 | 50 | 40 | 40 | 40 | 40 |
Diskuze