Přeskočit na obsah
Ďábelské krůtí kousky

Ďábelské krůtí kousky

2018-01-03_2017-01-09_logo-VIS140

Tento recept a dalších 2860 receptur je součástí modulu Receptury a normování v programu Sklad.

Technologický postup

Maso nakrájíme na menší kousky, osolíme a posypeme petrželkou, pažitkou a cibulí. Přidáme kari,chilli, obalíme v rozšlehaných vejcích a strouhance a prudce osmažíme na oleji.

Poznámka

Přílohy: chléb, brambory, zeleninový salátAlergeny:01 Obiloviny obsahující lepek, 07 Mléko, 03 Vejce

Hmotnost 1 porce: 120 g
Hmotnost masa v 1 porci: 66 g

Suroviny

Potravina I. kategorie II. kategorie III. kategorie
(hmotnost v g) Hrubá Čistá Hrubá Čistá Hrubá Čistá
Margarín 200 200 160 160 160 160
Krůtí maso 1000 1000 800 800 800 800
Petržel nať 20 20 16 16 16 16
Cibule 200 200 160 160 160 160
Kari 2 2 1,6 1,6 1,6 1,6
Paprika pálivá 2 2 1,6 1,6 1,6 1,6
Vejce (ks) 3 3 2,4 2,4 2,4 2,4
Sůl 20 20 16 16 16 16
Strouhanka 50 50 40 40 40 40

Diskuze

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se