Přeskočit na obsah
Francouzské brambory

Francouzské brambory

2018-01-03_2017-01-09_logo-VIS140

Tento recept a dalších 2860 receptur je součástí modulu Receptury a normování v programu Sklad.

Technologický postup

Brambory uvaříme ve slupce. Uvařené a oloupané brambory nakrájíme, přidáme nakrájené uzené maso, jemně nakrájenou cibuli osmaženou na tuku, sůl, kmín, hrášek, vše promícháme a v troubě zapečeme. Zalijeme vejci rozšlehanými s mlékem a dopečeme.

Poznámka

Alergeny:03 Vejce, 07 Mléko

Suroviny

Potravina I. kategorie II. kategorie III. kategorie
(hmotnost v g) Hrubá Čistá Hrubá Čistá Hrubá Čistá
Brambory 3500 3500 2800 2800 2800 2800
Cibule 180 180 144 144 144 144
Olej rostlinný 130 130 104 104 104 104
Kmín 1 1 0,8 0,8 0,8 0,8
Sůl 30 30 24 24 24 24
Vepřová plec uzená s.k. 900 900 720 720 720 720
Vejce (ks) 4 4 3,2 3,2 3,2 3,2
Mléko 150 150 120 120 120 120
Hrášek zelený mražený 200 200 160 160 160 160

Diskuze

Pro přidání komentáře se nejprve přihlaste.

Přihlásit se