Informace o cookies na této stránce
Jídelny.cz a partneři potřebují Váš souhlas s využitím cookies ke shromažďování a analýze informací o návštěvnosti tohoto webu a ke zlepšení a přizpůsobení obsahu a reklam.
Svůj souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Nastavení OK
Souhlas můžete odmítnout zde.
Jídelny.cz
Informační portál hromadného stravování

Archiv anket

Považujete zprávu o propuštění desítek tisíc kuchařek za reálnou hrozbu?
Ano (72%)
Ne (28%)


Jakou máte současnou finanční normu na oběd pro 15 let a výš?
Méně než 35 Kč (21%)
35-36 Kč (25%)
37-38 Kč (18%)
39-40 Kč (18%)
41-42 Kč (5%)
Více než 42 Kč (13%)


Jak řešíte letní provoz vaší ŠJ?
Přes prázdniny nevaříme (21%)
Vaříme 2 týdny (26%)
Vaříme 4 týdny (27%)
Vaříme 6 týdnů (9%)
Po celé prázdniny vaříme (17%)


Kdy nejčastěji nakupujete čipy?
Na začátku školního roku (19%)
Kdykoli v průběhu (33%)
Na konci školního roku (48%)


Přizpůsobujete pitný režim letním dnům?
Ne, máme celoročně stejný (10%)
Ano, méně čajů a více vody (31%)
Ano, méně čajů a více ovocných nápojů (54%)
Ano, ale máme jiné řešení (5%)


Práce ve školní jídelně je namáhavá. Co je pro Vás náročnější?
Fyzická námaha při výkonu práce (22%)
Psychická zátěž z jednání se strávníky, nadřízeným (78%)


Seznamujete učitele se zásadami tvorby jídelníčku?
Ano, sami o to mají zájem (33%)
Ne, zkoušel/a jsem, ale neměli zájem (24%)
Ne, ještě jsem to nezkusil/a (43%)


Kdo rozhoduje o přijímání nových zaměstnanců do jídelny?
Já, jako vedoucí ŠJ (37%)
Já, jako vedoucí ŠJ + ředitel/-ka školy (40%)
Výlučně ředitel/-ka školy (23%)


Máte u vás v ŠJ novou posilu? Pokud ano, jak dlouho?
Ne, máme plný personální stav (34%)
Ne, ale akutně potřebujeme, hledáme uchazeče (24%)
Ano; do 3 měsíců (30%)
Ano; 3–6 měsíců (8%)
Ano; 6–12 měsíců (4%)


Vaříte pro cizí strávníky?
Ano (64%)
Ne (36%)


Kolikrát jste zdražili v letošním roce?
0x (15%)
1x (68%)
2x (17%)


Jak sestavujete jídelníčky?
Na týden dopředu (53%)
Na 14 dní dopředu (20%)
Na měsíc dopředu (27%)
Jinak (0%)


Zdražili jste od 1. října 2022?
Ano (44%)
Ne (56%)


Kolik let pracujete v ŠJ?
0-1 (5%)
2-3 (5%)
4-5 (8%)
6-10 (16%)
11-20 (26%)
Více let (39%)
Nepracuji/již nepracuji (1%)


Jaký je Váš věk?
Do 30 let (3%)
30 – 40 let (10%)
40 – 50 let (31%)
50 – 60 let (42%)
60 let a více (14%)


Doplácí vám zřizovatel za obědy pro zaměstnance?
Ano (45%)
Ne (54%)
Nevím (1%)


Máte už teď jasno, jaké budou ceny obědů od září 2022?
Ano (59%)
Ne (41%)


Budete-li vařit pro děti o prázdninách, za jakou cenu?
Za plnou (28%)
Za dotovanou (21%)
Nebudeme vůbec v provozu (51%)


Jak překládáte dokumenty ŠJ do ukrajinštiny?
Svépomocí s překladači (14%)
S překladatelem (1%)
S místními Ukrajinci (5%)
Překlady zatím neřešíme (80%)


Jakou platovou třídu máte jako vedoucí ŠJ?
7. (33%)
8. (48%)
9. (14%)
Jinou (5%)


Vaříte pro dětskou skupinu?
Ano (49%)
Ne, ale zajímalo by mě to (7%)
Ne (44%)


Jaké máte celodenní stravné v MŠ pro děti 3-6 let?
do 34 Kč (15%)
35-36 Kč (12%)
37-38 Kč (20%)
39-40 Kč (27%)
41-42 Kč (14%)
nad 43 Kč (12%)


Jakou máte cenu oběda v ZŠ/SŠ pro 15 let a víc?
do 27 Kč (11%)
28-29 Kč (23%)
30-31 Kč (18%)
32-33 Kč (22%)
34-35 Kč (17%)
nad 36 Kč (9%)


Jaký čas zahájení vám nejvíce vyhovuje na dopolední webináře?
8:00 (24%)
8:30 (8%)
9:00 (68%)


Zúčastníte se podzimních Krajských konferencí?
Ano (68%)
Ne (32%)


Jaký čas Vám vyhovuje na webinář?
Od 8 hod. (34%)
Od 9 hod. (11%)
Od 13 hod. (42%)
Od 14 hod. (3%)
Od 18 hod. (5%)
O víkendu ráno (5%)


Jste spokojeni v pracovním kolektivu ŠJ?
Ano (75%)
Ne (25%)


Kolik žáků a studentů k vám nyní chodí na obědy?
Více než 50 % (40%)
30–50 % (13%)
10–30 % (12%)
Méně jak 10 % (25%)
Nikdo, máme zavřeno (10%)


Jak nyní v ŠJ vydáváte obědy dětem?
Přímo v jídelně (49%)
Přes okénko (33%)
Dětem nevaříme (18%)


Omezili jste z důvodu koronaviru pokrmy na výběr?
Ano (31%)
Ne (27%)
Ne, nenabízíme možnost výběru pokrmů (42%)


Museli jste si o letních prázdninách vzít neplacené volno?
Ano (20%)
Ne (80%)


S jakou finanční bilancí jste končili na konci školního roku?
Kladnou (55%)
Zápornou (39%)
Nulovou (6%)


Kde pracujete?
Obec, město, kraj (7%)
KHS, ZÚ (3%)
Školní jídelna (84%)
Závodní jídelna (1%)
Jiný typ stravování (3%)
Ostatní (2%)


Jak máte zajištěny roušky v kuchyni?
Od zaměstnavatele (21%)
Část od zaměstnavatele, část vlastní (32%)
Vše vlastní (47%)


Jaký plat jste měli za březen v době zavření škol?
Vaříme, plat mám stejný (30%)
Náhradu 100 % (61%)
Náhradu 80 % (2%)
Náhradu 60 % (2%)
Jinak stanovený plat (nemocenská, OČR, aj.) (2%)
Odlišně počítaný plat, nižší než obvykle (3%)


Vaříte i v době zavření škol?
Ano (44%)
Ne (56%)


Vaříte pro děti o jarních prázdninách?
Ne (45%)
Ano (55%)


Jak dlouho pracujete ve školním stravování?
Teprve začnu (1%)
Do 0,5 roku (2%)
0,5-1 rok (2%)
1-4 roky (16%)
5-10 let (12%)
Více než 10 let (66%)
Pracuji v jiném oboru (1%)


Jakou máte současnou finanční normu pro 15 let a výš?
Do 25 Kč (12%)
26-27 Kč (24%)
28-29 Kč (26%)
30-31 Kč (19%)
32-33 Kč (7%)
34 Kč a více (12%)


Připravuje vaše jídelna dětem svačiny (v doplňkové činnosti)?
Ano (29%)
Ne (71%)


Jak si perete pracovní oděvy?
Doma (45%)
V práci (40%)
Komerční firmou (15%)


Jak často vyžadujete po strávnících ŠJ přihlášku ke stravování?
Každý školní rok (34%)
Pouze 1x za celou školní docházku (59%)
Přihlášku ke stravování nevyžadujeme (7%)


Budete od září 2019 zdražovat obědy?
Ano (57%)
Ne, zdražovali jsme již před prázdninami (10%)
Ne, budeme držet stejné ceny (33%)


Stravujete ve vaší školní jídelně seniory?
Ano (65%)
Ne (35%)


Připravujete ve školní jídelně bezlepkovou stravu?
Ano, méně než 5 porcí. (21%)
Ano, 5-10 porcí. (8%)
Ano, více jak 10 porcí. (7%)
Ne, připravujeme jinou dietní stravu. (5%)
Ne, dietní stravu nepřipravujeme. (59%)


Do které skupiny spotřebního koše řadíte džemy a sirupy?
Ovoce (5%)
Cukr (90%)
Jiná skupina (5%)


Na kolik procent obvykle plníte cukr ve spotřebním koši?
Více než 100 % (1%)
75-100 % (20%)
Méně než 75 % (79%)


Budete na jaře zdražovat obědy?
Ano (26%)
Ne (74%)


Jak se vám od 1. ledna zvýšil plat?
Méně než 5 % (16%)
Přesně o 5 % (78%)
5-10 % (5%)
Více (1%)


Čím začínáte při sestavování jídelníčku?
Přílohy (21%)
Masa (48%)
Sladké pokrmy (3%)
Ryby (7%)
Luštěniny (13%)
Jiné (8%)


Vaříte v prosinci nějaké vánoční jídlo?
Ano (69%)
Ne (31%)


Jak obvykle dodržujete normu spotřeby cukru ve spotřebním koši?
Kolem 100 % a více (17%)
V rozmezí 75–100 % (19%)
50–75 % (38%)
Pod 50 % (26%)


Jak často navštěvujete Jídelny.cz?
3 a vícekrát týdně (52%)
2x týdně (16%)
1x týdně (10%)
1x za 14 dnů (12%)
Méně často (10%)


Používáte ve vaší školní jídelně biopotraviny?
Pravidelně (11%)
Občas (20%)
Výjimečně (22%)
Vůbec ne (47%)


Jakou legislativu dodržujete při přípravě svačinek?
Spotřební koš (81%)
Pamlskovou vyhlášku (19%)


Uvažujete o odchodu ze zaměstnání ve ŠJ kvůli platu?
Ano (76%)
Ne (24%)


Jak často podáváte předkrmy?
Každý týden (8%)
1x za 14 dní (8%)
1x za měsíc (8%)
Méně často (12%)
Vůbec (64%)


Odpovídají u vás mzdové prostředky krajským normativům?
Ano (12%)
Ne, jsou nižší (50%)
Nevím, neumím je spočítat (29%)
Nevím, krajské normativy nesleduji (9%)


Mohou jídelny pomoci snížit plýtvání potravinami?
Rozhodně (19%)
Omezeně (18%)
Málo (15%)
Vůbec ne (48%)


Využíváte recepty dne z této webové stránky ve svém provozu?
Určitě ano (20%)
Spíše ano (21%)
Spíše ne (29%)
Určitě ne (30%)


Jsou pro vás pokrmy z finále soutěže jídelen inspirací?
Ano (19%)
Spíše ano (15%)
Spíše ne (51%)
Určitě ne (15%)


Vaříte o prázdninách více než 2 týdny?
Ano (65%)
Ne (35%)


Které výživové normy je pro jídelnu nejobtížnější dodržet?
Mléko (38%)
Mléčné výrobky (12%)
Ovoce (11%)
Maso (14%)
Ryby (10%)
Luštěniny (15%)


Máte bufet ve vaší škole/jídelně?
Nikdy jsme ho neměli (61%)
Byl zrušen před 1.9.2016 (12%)
Bude zrušen do 31.12.2016 (11%)
Ano a v roce 2017 bude v provozu (16%)


Připravuje vaše jídelna dětem svačiny (jako doplňkovou činnost)?
Ano (32%)
Ne (68%)


Věnujete v létě větší pozornost pitnému režimu?
Určitě ano (43%)
Spíše ano (30%)
Stejnou jak ve zbytku roku (27%)


Jak je důležité, aby vedoucí ŠJ měla komunikační schopnosti?
Velmi důležité (75%)
Důležité (9%)
Méně důležité (7%)
Nepotřebné (9%)


Jak narušuje zvýšená nemocnost chod vaší kuchyně?
Významně (83%)
Trochu ano (9%)
Jen nepatrně (8%)


Jak často nabízí vaše jídelna zcela bezmasé menu?
Více než 4x měsíčně (29%)
4x měsíčně (34%)
3x měsíčně (14%)
2x měsíčně (15%)
Méně často (8%)


Připravujete dietní stravu podle doporučení MŠMT?
Ano (21%)
Ne (71%)
Chystáme se (8%)


Dostávali jste v srpnových vedrech v kuchyni ochranné nápoje?
Ano (16%)
Ne (84%)


Jaký je váš postoj k legální přípravě dietní stravy?
Nedělali jsme ji, budeme se jí bránit (46%)
Nedělali jsme ji, zkusíme ji. (8%)
Dělali jsme ji, přestaneme s ní. (32%)
Dělali jsme ji, budeme v ní pokračovat. (14%)


Jaký máte postoj ke krajským normativům?
Nesleduji je (28%)
Sleduji je, ale rozumím jim jen trochu (50%)
Rozumím jim a sleduji je (22%)


Připravovala vaše jídelna v lednu 2015 pro školáky nějaká dietní jídla?
Ano (39%)
Ne (61%)


Jste pro omezení sortimentu školních automatů?
Ano (83%)
Ne (17%)


Máte dostatek informací ke značení alergenů?
Ano (55%)
Spíše ano (16%)
Spíše ne (14%)
Ne (15%)


Nabízí vaše jídelna salátový bar s ovocem nebo zeleninou?
4-5 x týdně (14%)
2-3 x týdně (13%)
1 x týdně (8%)
Jen občas (7%)
Nemáme ho (58%)


Má smysl pořádat soutěže kuchařek z jídelen?
Určitě ano (25%)
S výhradami ano (15%)
Spíše ne (15%)
Rozhodně ne (45%)


Setkáváte se s výhradami rodičů vůči používání mléka?
Ano, často (14%)
Ano, někdy (16%)
Spíš ne (13%)
Ne (57%)


Zajímají vás zveřejněné Krajské normativy?
Ano, velmi (74%)
Jen částečně (8%)
Příliš ne (12%)
Určitě ne (6%)


Nosíte v kuchyni pokrývku hlavy?
Ano, vždy (59%)
Většinou ano (12%)
Většinou ne (7%)
Ne (22%)


Byli byste pro zrušení "Spotřebního koše"?
Ano (23%)
Ne, ale upravit ho (74%)
Ne, nechat tak (3%)


Je HACCP pro vaši jídelnu přínosem?
Zcela jistě (9%)
Spíše ano (3%)
Spíše ne (7%)
Je zbytečný (81%)


Jak často sledujete Jídelny.cz?
Téměř každý pracovní den (33%)
2-3 x týdně (22%)
1 x za týden (18%)
1 x za 14 dnů (9%)
1 x měsíčně (11%)
Méně než 1 x měsíčně (7%)


Jste ve vaší jídelně během roku nuceni žádat o neplacené volno?
Ano (31%)
Ne (69%)


Považujete obezitu za vážný problém naší společnosti?
Ano (94%)
Ne (6%)


Kde pracujete?
Obec, město, kraj (7%)
KHS, ZÚ (2%)
Školní jídelna (80%)
Závodní jídelna (5%)
Jiný typ stravování (4%)
Ostatní (2%)


Děláte ve vaší jídelně výběrová řízení na potraviny?
Ano (13%)
Ne (87%)


Kterou skupinu spotřebního koše je nejobtížnější dodržet?
Ovoce (7%)
Zelenina (3%)
Luštěniny (42%)
Mléko (18%)
Mléčné výrobky (11%)
Ryby (10%)
Cukry (2%)
Tuky (7%)


Jak obvykle plníte luštěniny ve spotřebním koši?
Do 75 % (21%)
Na 75-100% (69%)
Přes 100% (10%)


Který zeleninový salát je ve vaší jídelně nejoblíbenější?
Okurkový (45%)
Hlávkový (3%)
Mrkvový (34%)
Z čínského zelí (8%)
Zelný (5%)
Jiný (5%)


Budete žádat zvýšení mezd, abyste zamezili porušení rozpočtové kázně?
Ano (26%)
Nevím (9%)
Ne (65%)


Jaký je váš postoj k používání programu Excel?
Nezajímá mě. (1%)
Chci vysvětlující články. (53%)
Chci praktické školení. (20%)
Ovládám ho, nepotřebuji nic. (26%)


Poslali jste fotky vašeho obědu do Reflexu?
Ano (54%)
Ne (46%)


Kolik stojí ve vaší MŠ celodenní strava pro 3-6 let včetně pitného režimu?
28 Kč a méně (15%)
29 - 30 Kč (25%)
31 - 32 Kč (34%)
33 - 34 Kč (8%)
35 - 36 Kč (14%)
37 Kč a více (4%)


Klesá kvalita potravin, které vám dodavatelé nabízejí?
Rozhodně ano (65%)
Spíše ano (26%)
Spíše ne (5%)
Rozhodně ne (4%)


Musíte si o prázdninách vzít neplacené volno?
Ano (29%)
Ne (71%)


Jaký máte v červnu pokles strávníků oproti normálu?
Do 5% (50%)
Do 10% (20%)
Do 20% (21%)
Více (9%)


Kde pracujete?
Obec, město, kraj (8%)
KHS, ZÚ (3%)
Školní jídelna (76%)
Závodní jídelna (6%)
Jiný typ stravování (6%)
Ostatní (1%)


Projevila někdy zájem o převzetí vaší jídelny specializovaná firma?
Ano (48%)
Ne (43%)
Nevím (9%)


Jste spokojeni s programem jarních Krajských konferencí?
Velmi (18%)
Spíše ano (18%)
Spíše ne (43%)
Vůbec ne (21%)


Vaříte pro děti o jarních prázdninách?
Ne (65%)
Ano, s dotací (18%)
Ano, bez dotace (17%)


Za kolik je u vás oběd pro 11-14 let?
Do 19 Kč včetně (10%)
20 Kč (14%)
21 Kč (16%)
22 Kč (20%)
23 Kč (14%)
24 Kč (10%)
25 Kč (7%)
26 Kč (3%)
27 Kč a více (6%)


Budete od ledna 2012 zdražovat obědy?
Ne, budeme držet ceny 2011. (43%)
Ne, zdražili jsme na podzim. (14%)
Ne, zdražíme na jaře. (8%)
Ano (35%)


Mají kuchařské soutěže ŠJ smysl?
Rozhodně ano (65%)
Spíše ano (9%)
Spíše ne (17%)
Určitě ne (9%)


Jak jste spokojena(a) s novým portálem Jídelny.cz?
Velmi (58%)
Spíše ano (14%)
Spíše ne (19%)
Vůbec ne (9%)


Za kolik je u vás oběd pro 11-14 let?
Do 19 Kč včetně (23%)
20 Kč (16%)
21 Kč (15%)
22 Kč (19%)
23 Kč (9%)
24 Kč a víc (18%)


Stačí vám současné rozmezí finančních limitů?
Ano (64%)
Ne (36%)


Musíte si o prázdninách vzít neplacené volno?
Ano (35%)
Ne (65%)


Kde pracujete?
Obec, město, kraj (11%)
KHS, ZÚ (3%)
Školní jídelna (76%)
Závodní jídelna (3%)
Jiný typ stravování (4%)
Ostatní (3%)


Zdražila vaše jídelna od 1.1. stravenky?
Ano (25%)
Ne (75%)


Uvažujete o odchodu ze ŠJ z důvodu nízkého platu?
Ano (66%)
Ne (34%)


Těšíte se na vánoce?
Velmi (35%)
Celkem ano (43%)
Spíše ne (22%)


Budete 8.12. stávkovat?
Ano (47%)
Ne (31%)
Nevím (22%)


Co vám nejvíce vadí na vašem řediteli?
Přehlíží jídelnu (25%)
Nekoncepčnost práce (4%)
Přesun financí z ŠJ na pedagogy (36%)
Nedává jídelně rozpočet (15%)
Zasahuje do provozu ŠJ (14%)
Personální politika (6%)


Pocítila vaše jídelna hospodářskou krizi?
Ano (63%)
Ne (37%)


Kde pracujete?
Obec, město, kraj (19%)
KHS nebo ZÚ (2%)
Školní jídelna (63%)
Závodní jídelna (5%)
Jiný typ stravování (8%)
Ostatní (3%)


Byl jste spokojeni s krajskou konferencí?
Velmi (67%)
Průměrně (23%)
Nic moc (10%)


Řešili jste letos stížnost na vaši jídelnu?
Ano (47%)
Ne (53%)


Jste spokojeni s programem Krajských konferencí?
Ano (56%)
Spíše ano (24%)
Spíše ne (16%)
Rozhodně ne (4%)


Zapojíte se do programu Ovoce a zelenina do škol?
Ano (47%)
Ne (44%)
Nevím (9%)


Běží ve vaší škole program Školní mléko?
Ano (48%)
Ne (52%)


Hospodářská situace ČR bude v roce 2010:
Lepší (25%)
Stejná (22%)
Horší (53%)


Zúčastnili byste se pořadu podobného "Ano, šéfe"?
Ano (47%)
Ne (53%)


Uvažujete o používání biopotravin ve vaší jídelně
Ano (44%)
Ne (43%)
Nevím (13%)


Co Vás nejvíce zajímá na Krajských konferencích?
Přednášky (34%)
Odborná školení (46%)
Vystavovatelé (3%)
Ochutnávky (8%)
Setkání s kolegyněmi (9%)


Je pro vás tištěný Zpravodaj Jídelny.cz přínosem?
Spíše ano (80%)
Spíše ne (8%)
Je zbytečný (12%)


Kde pracujete?
Obec, město, kraj (15%)
KHS nebo ZÚ (1%)
Školní jídelna (71%)
Závodní jídelna (7%)
Jiný typ stravování (4%)
Ostatní (2%)


Myslíte si, že potraviny v průměru zlevnily?
Ano (33%)
Ne (67%)


Věříte, že od 1.4. dostanete reálně přidáno?
Ano (42%)
Ne (58%)


Připomenete si ve vaší jídelně 6.3. Den jódu?
Ano (64%)
Ne (36%)


Odešel letos někdo z vaší ŠJ za lepším platem?
Ano (67%)
Ne (33%)


Uvažujete o odchodu ze školství kvůli platu?
Ano (83%)
Ne (17%)


Převedení vaší ŠJ pod obec/město by bylo
Lepší (55%)
Horší (26%)
Nevím (19%)


Připojí se 9.6.2008 vaše ŠJ ke stávce?
Ano (36%)
Nejsme rozhodnuti (2%)
Ne (62%)


Kde pracujete?
Obec, město, kraj (16%)
KHS nebo ZÚ (1%)
Školní jídelna (68%)
Závodní jídelna (6%)
Jiný typ stravování (5%)
Ostatní (4%)


Jaké byly Krajské konference?
Výborné (53%)
Dobré (23%)
Nic moc (24%)


Za kolik je u vás oběd pro 11-14 let?
Do 18 Kč včetně (27%)
18,50-19 Kč (14%)
19,50-20 Kč (16%)
20,50-21 Kč (17%)
21,50-22 Kč (10%)
22,50 Kč a víc (16%)


Dají se splnit požadavky spotřebního koše?
Ano, vždy (34%)
S výjimkami ano (48%)
Spíše ne (15%)
Ne (3%)


O kolik jste od 1.1.2008 zdražili obědy?
Nezdražili jsme (40%)
O méně než 1 Kč (3%)
O 1-1,50 Kč (11%)
O 2-2,50 Kč (28%)
O více (18%)


Je HACCP pro vaší jídelnu přínosem?
Ano (23%)
Spíše ano (19%)
Spíše ne (24%)
Určitě ne (34%)


Za hodnocení jídelníčku jsme ochotni zaplatit
500 Kč (21%)
1000 Kč (4%)
1500 Kč (3%)
2000 Kč (6%)
Pouze zadarmo (61%)
Vůbec nemáme zájem (5%)


Jak se vám líbí program Krajských konferencí?
Vynikající (32%)
Velmi dobrý (45%)
Mohl být lepší (11%)
Nelíbí se mi (12%)


Zajímá vás bezpečnost potravin, které nakupujete?
Ano, vždy (76%)
Často (18%)
Jen někdy (3%)
Nezabývám se tím (3%)


Kde pracujete?
Obec, město, kraj (14%)
KHS nebo ZÚ (3%)
Školní jídelna (57%)
Závodní jídelna (11%)
Jiný typ stravování (10%)
Ostatní (5%)


Jsou pro vás Krajské konference přínosem?
Jednoznačně ano (54%)
Spíše ano (22%)
Spíše ne (11%)
Určitě ne (13%)


Co říkáte na novelu vyhlášky 137/2004?
Je to výborné (60%)
Je mi to jedno (11%)
Bude to horší než dřív (29%)


Jak dlouho vydrží současný klid v legislativě
Je to jen přechodné (20%)
Po vstupu do EU to slábne (20%)
Do konce roku (23%)
Bude to čím dál horší (37%)


Jaká byla podzimní Krajská konference?
Vynikající (22%)
Výborná (31%)
Průměrná (18%)
Slabá (8%)
Neúčastnil(a) jsem se (21%)


S čím máte v práci nejvíce problémů?
Zaměstnanci (24%)
Nadřízení (10%)
Dodavatelé (4%)
Strávníci (11%)
Předpisy (29%)
Denní provoz kuchyně (22%)


Jak hodnotíte konferenci Školní stravování?
Nezúčastnil/a jsem se (34%)
Nespokojen/a (22%)
Mírně nespokojen/a (9%)
Spíše spokojen/a (17%)
Velmi se mi líbila (18%)


Kde pracujete?
Obec, město, kraj (16%)
KHS nebo ZÚ (4%)
Školní jídelna (52%)
Závodní jídelna (12%)
Jiný typ stravování (10%)
Ostatní (6%)


Jak hodnotíte program Krajských konferencí?
Výborný (41%)
Dobrý (30%)
Nic moc (19%)
Nezamlouvá se mi (10%)


Máte obavu z nových předpisů EU?
Ano (65%)
Ne (35%)


Jak hodnotíte program Krajských konferencí?
Výborný (39%)
Dobrý (26%)
Nic moc (21%)
Nezamlouvá se mi (14%)


Jak má vaše jídelna během prázdnin zavřeno?
Po celé prázdniny (39%)
6 týdnů (15%)
4 týdny (19%)
2 týdny (7%)
Vaříme stále (20%)


Máte už strávníky nově zařazené podle věku?
Ano (32%)
Ne (68%)


Chci Krajské konference:
Zdarma a s reklamou (90%)
Placené a bez reklamy (10%)


Splnila Krajská konference vaše očekávání?
Určitě ano (48%)
Spíše ano (20%)
Spíše ne (23%)
Určitě ne (9%)


Zúčastníte se Krajské konference?
Určitě ano (65%)
Rozmýšlím se (29%)
Určitě ne (6%)


Jak často zkoušíte v kuchyni nové receptury?
1x za měsíc (85%)
1x za čtvrtletí (7%)
1x za pololetí (4%)
1x ročně (4%)


Vyberte hlavní téma pro konference ŠJ
Odbory a sdružení (3%)
Přestavby kuchyní (12%)
DPH (9%)
Záchrana ŠJ (10%)
Úvazky pracovníků (34%)
Školské předpisy (32%)


Co se vám na portálu nejvíce líbí?
Diskuse (20%)
Přehled časopisů a akcí (4%)
Receptury (27%)
Zákony (36%)
Zpravodajství (8%)
Jiné (5%)


Kde pracujete?
Jídelna (61%)
Škola (23%)
Obec, město, kraj (4%)
Hygienická stanice (6%)
Ostatní (6%)


Je HACCP pro vaši jídelnu přínosem?
Zcela jistě (11%)
Spíše ano (14%)
Spíše ne (18%)
Je zbytečný (57%)


Jak často se průměrně díváte na Jídelny.cz?
Nejméně 2 x za týden (50%)
1 x týdně (33%)
1 x za 14 dnů (8%)
1 x za měsíc (1%)
Méně než 1 x za měsíc (8%)


Jak hodnotíte konferenci v Pardubicích?
Velmi dobrá (26%)
Průměrná (33%)
Jsem nespokojen(a) (16%)
Nezúčastnil(a) jsem se (25%)


Jak se vám líbí nový portál Jídelny.cz?
Velice (33%)
Líbí (33%)
Nelíbí (34%)


Pozvánky a novinky do Vašeho e-mailu

Partneři

VIS Plzeň, s.r.o.  |  Farského 638/14  |  326 00 Plzeň - Východní předměstí  |  Česká republika
Telefon: +420 720 962 105  |  E-mail: info@jidelny.cz  |  Facebook
Zobrazit plnou verzi