Pro správné fungování tohoto webu využíváme soubory cookies. Budete-li pokračovat v jeho prohlížení, souhlasíte s používáním souborů cookies.Pokračovat Více informací    
Jídelny.cz
15 let informací pro hromadné stravování

Diskuse - nové příspěvky

Zobrazit příspěvky za posledních dní
Dobrý den. Když čtu tuto diskuzi musím se taky přidat. Nejsme školní jídelna ale soukromá vývařovna. Co se týče smažení řízků v konvektomatu, tak po vyzkoušení smažíme klasicky ve fritézách - pro nás úspora času a strávníkům chutnají více. Občas jme v konvektomatu dělávali květák, protože se smaží delší dobu a my nestíhali, ale klasika je klasika. U těstovin by mě nikdy nenapadlo ani vyzkoušet vařit v konvektomatu. Už podle návodu se musí sypat do vroucí vody, která je lepší a rychlejší uvařit v kotli nebo pánvi. Brambory většinou vaříme v kotlích, ale občas dovařujeme pár plechů v konvektomatu. do děrovaných gastronádob brambory nasypeme opláchneme a osolíme navrch. Po vložení do stroje je trochu ostříkneme sprchou a na páru 30 až 40 minut. Jinak bez konvektomatu bychom se už neobešli. Máme Retigo 4ks a veškeré pečené maso vcelku děláme na noční pečení. Ráno příjdeme a maso je hotové. zobrazit celé téma
Dobrý den, děkuji za informace, hned se na to podívám. S pozdravem Jarka zobrazit celé téma
Dobry den ,bila u nas igiena a chef po nas Haccp ne vom de se mai obratit a jesli muzu to dublat samă părăsite me bydlim kousek of Bran zobrazit celé téma
Jídelny.cz, s.r.o.  |  Farského 638/14  |  326 00 Plzeň - Východní předměstí  |  Česká republika
Telefon: +420 731 331 095  |  E-mail: info@jidelny.cz
Zobrazit plnou verzi