Pro správné fungování tohoto webu využíváme soubory cookies. Budete-li pokračovat v jeho prohlížení, souhlasíte s používáním souborů cookies.Pokračovat Více informací    
Jídelny.cz
Informační portál hromadného stravování

Diskuse - reagovat na příspěvek k tématu Čerstvá zelenina


If10:3917.4.2019
Irka: prosím jakou máte normu na dýňovou polévku? resp. přímo na dýni č.hm. nebo hr.hm., je mým snem ji zařadit do jídelníčku, ze strany kuchařek panuje jistá nevole, tak bych ráda měla v ruce recepturu, která "sedí". Děkuji Bohužel, když jsem nastoupila jako vedoucí, používala se výhradně mražená zelenina a ve velkém i sterilovaná, postupně a nenápadně se snažím zařazovat čerstvou. No, zrovna například dnes děláme smažený květák - nakoupeno 36ks čerstvého, máme 180strávníků 2-90let.
Jméno/přezdívka:
E-mail:
Text příspěvku:
 
 
Pozvánky a novinky do Vašeho e-mailu
Jídelny.cz, s.r.o.  |  Farského 638/14  |  326 00 Plzeň - Východní předměstí  |  Česká republika
Telefon: +420 731 331 095  |  E-mail: info@jidelny.cz
Zobrazit plnou verzi