Informace o cookies na této stránce
Jídelny.cz a partneři potřebují Váš souhlas s využitím cookies ke shromažďování a analýze informací o návštěvnosti tohoto webu a ke zlepšení a přizpůsobení obsahu a reklam.
Svůj souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Nastavení OK
Souhlas můžete odmítnout zde.
Jídelny.cz
Informační portál hromadného stravování

Diskuse - reagovat na příspěvek k tématu ryby


ZSTGM11:3125.1.2023
Pozor na ryby s glazurou. Tzn. že jsou mraženy ne na lodi hned, ale až později. Většinou se pohybuje kolem 20%. Počítáme s tím a navyšujeme podle toho normu. Filé treska normujeme na 100 a 150g, losos s kůží 110, 130, 150g. Pangasius 120, 140, 180g.
Jméno/přezdívka:
E-mail:
Text příspěvku:
 
 
Pozvánky a novinky do Vašeho e-mailu

Partneři

VIS Plzeň, s.r.o.  |  Farského 638/14  |  326 00 Plzeň - Východní předměstí  |  Česká republika
Telefon: +420 720 962 105  |  E-mail: info@jidelny.cz  |  Facebook
Zobrazit plnou verzi