Informace o cookies na této stránce
Jídelny.cz a partneři potřebují Váš souhlas s využitím cookies ke shromažďování a analýze informací o návštěvnosti tohoto webu a ke zlepšení a přizpůsobení obsahu a reklam.
Svůj souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Nastavení OK
Souhlas můžete odmítnout zde.
Jídelny.cz
Informační portál hromadného stravování

Diskuse - reagovat na příspěvek k tématu Hmotnost porci masa


ZSTGM13:4607.11.2023
U nás máme upravené normy masa. Mleté maso 70, 80, 90g, maso na nudličky nebo kostky v omáčce 60, 70, 80g, plátky masa 80, 90, 10g. Nezapomeňte na výtěžnost. Tzn. ztráta při tepelné úpravě masa. Je tam + - až 40%. U vepřového je to 40%, u hovězího masa 38%. Takže například 100g plátek masa po tepelné úpravě může mít klidně 60g.
Jméno/přezdívka:
E-mail:
Text příspěvku:
 
 
Pozvánky a novinky do Vašeho e-mailu

Partneři

VIS Plzeň, s.r.o.  |  Farského 638/14  |  326 00 Plzeň - Východní předměstí  |  Česká republika
Telefon: +420 720 962 105  |  E-mail: info@jidelny.cz  |  Facebook
Zobrazit plnou verzi