Informace o cookies na této stránce
Jídelny.cz a partneři potřebují Váš souhlas s využitím cookies ke shromažďování a analýze informací o návštěvnosti tohoto webu a ke zlepšení a přizpůsobení obsahu a reklam.
Svůj souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Nastavení OK
Souhlas můžete odmítnout zde.
Jídelny.cz
Informační portál hromadného stravování

Diskuse - reagovat na příspěvek k tématu Výdej


Morava6:5328.7.2022
Dobrý den, jsem nová vedoucí ŠJ a procházímHACCP. Celkem všechno chápu -ale jak máte prosím zavedeno (hlavně teploty): - krutony do polévky - vejce (např. k čočce nebo do pomazánek) - vejce vytlučené - nakládání masa (den předem) - tepelně opracované maso např. na pomazánku - zelenina k dalšímu tepelnému opracování - zelenina bez dalšího tepelného opracování (např. saláty) Moc děkuji přeji hezký den... -
Jméno/přezdívka:
E-mail:
Text příspěvku:
 
 
Pozvánky a novinky do Vašeho e-mailu
VIS Plzeň, s.r.o.  |  Farského 638/14  |  326 00 Plzeň - Východní předměstí  |  Česká republika
Telefon: +420 731 331 095  |  E-mail: info@jidelny.cz  |  Facebook
Zobrazit plnou verzi