Pro správné fungování tohoto webu využíváme soubory cookies. Budete-li pokračovat v jeho prohlížení, souhlasíte s používáním souborů cookies.Pokračovat Více informací    
Jídelny.cz
Informační portál hromadného stravování

Diskuse - reagovat na příspěvek k tématu finanční kontrola a směrnice


muminna14:2115.10.2021
O směrnici k hospodaření skladu slyším po prve. Také mám systém HACCP, tvorbu jídelníčků, příjemky. Výdej ze skladu probíhá na základě výdejek. Některé suroviny jsou nakoupeny ve velkém v předobjednávkách, ostatní se kupují dle potřeby. A pokud mám něčeho spotřebovat 1,2kg a na skladě mám 1,21kg, tak je logické, že zbytek nebudu schovávat.
Jméno/přezdívka:
E-mail:
Text příspěvku:
 
 
Pozvánky a novinky do Vašeho e-mailu
Jídelny.cz, s.r.o.  |  Farského 638/14  |  326 00 Plzeň - Východní předměstí  |  Česká republika
Telefon: +420 731 331 095  |  E-mail: info@jidelny.cz  |  Facebook
Zobrazit plnou verzi