Pro správné fungování tohoto webu využíváme soubory cookies. Budete-li pokračovat v jeho prohlížení, souhlasíte s používáním souborů cookies.Pokračovat Více informací    
Jídelny.cz
Informační portál hromadného stravování

Diskuse na téma systém kritických bodů

Červeně příspěvky za posledních dní
odpovědětmarcelag10:11 4.10.2012
Dobrý den, chci se zeptat. Nemáte náhodou některá z vás příručku METODIKA ZAVEDENÍ KRITICKÝCH BODŮ jedná se o tabulku asi 4 stránky Kritické body diagramu výrobního procesu? Děkuji Vám moc za pomoc. Marcela
odpovědětpepinda13:18 4.10.2012
mám systém kritických bodů přímo od hygieny asi to bude ono co myslíte.Zadejte e-mail a já Vám to přepošlu.
odpovědětmarenka15:16 4.10.2012
prosím o přeposlání kritických bodů. velmi děkuji
odpovědětmarenka15:18 4.10.2012
mspravonin@seznam.cz
odpovědětmarcelag17:32 4.10.2012
orbitkacz@seznam.cz
odpověděthobit20:38 5.12.2012
prosím o přeposlání kritických bodů. velmi děkuji
Prosím o zaslání kritických bodů.Děkuji
odpovědětkukačka15:15 22.5.2013
Dobrý den, mohla bych Vás poprosit o přeposlání kritických bodů děkuji martínková
Prosím zaslání kr.bodů.Děkuji Černohorský
DOBRÝ DEN..mohu take poprosit o krit.body? Děkuji Lucka
odpovědětandy121:31 4.10.2012
Já tedy nevím, ale mělo by to být vypracované na konkrétní provoz. Nám to dělá auditorka HACCAPu a je to placené, takže bych to určitě nikde nerozšiřovala. Audit HACCAP si může objednat každá ŠJ. Chodí jednou za rok, vždy opraví co je třeba, jeden den je s holkami v kuchyni, poradí co třeba dělají špatně, co už se dělat nemusí, naopak co by se dělat mělo, potom pošle nové podklady a za rok se zase ukáže.
odpověděthygienička7:12 5.10.2012
Máte pravdu!!!.........přece si musíte udělat analýzu vlastního provozu a na základě této analýzy si stanovíte CCP nebo CP (ideální, když si HACCP vypracujete samy). Pohodový den.
odpovědětmarcelaglab8:26 5.10.2012
Máte pravdu! Určitě si ho vypracuji sama, ale aspoň pro představu jak to má vypadat......
odpovědětbohuna16:09 12.10.2012
je to tak
odpovědět93937:13 23.5.2013
Za svoji pohodlnost bych auditorce určitě neplatila. Za ta léta, kdy platí HACCAP, snad i průměrně inteligentní člověk si toto dokáže zpracovat sám a audit si nechá provést od kolegyně z jiné jídelny zdarma.
odpovědětjitka 114:19 24.5.2013
Prosím o radu, jak má vypadat audit? Jaké má mít náležitosti? Můžete mi někdo poradit? Děkuji.
odpovědětpepinda9:52 5.10.2012
já jsem si to také předělala podle mého provozu,ale byl to návod jak na to
odpovědětludmi10:36 5.10.2012
Prosím andy1 kde se takový audit objedná a kolik stojí.Děkuji za sdělení
odpovědětandy113:18 5.10.2012
Existují poradenské firmy, popř. to dělají bývalé hygieničky na ŽL. Pro příklad: http://www.haccp-system.cz/ . Zkuste pohledat ve vašem regionu. Ceny jsou asi různé. U nás kompletní zpracování, včetně auditu a závěrečné zprávy z tohoto auditu 1500,-- Kč/rok.
odpovědětSonča12:27 23.5.2013
Krásný i když zatažený den.Pokud si zakoupíte brožuru Bezpečnost pokrmů v gastronomii / je včetně formulářů na kopírování - případně úpravu/ od Doc.Michala Voldřicha a kolekt.- pročtete a uděláte na svůj provoz máte hotovo .Myslím,že takto ušetřené peníze můžete použít jinde.
odpovědětXXXXXX11:51 27.9.2016
Jak dlouho se musí evidence kritikých bodů uschovávat na provozovně. Děkuji
odpovědětrmn12:22 27.9.2016
Kritické body se evidují takto: a) změny systému kritických bodů po dobu 1 roku, b) monitorovací postupy v kritických bodech po dobu 14 dnů od data výroby pokrmu, rozpracovaného pokrmu nebo polotovaru (dále jen "produkt"), c) překročení kritických limitů a nápravná opatření po dobu 14 dnů od data výroby produktu, d) výsledky ověřování účinného fungování kritických bodů po dobu 1 roku.
odpovědětirik19:37 29.9.2016
jak je to s bezlepkovou dietou?musi se v ms varit pro jedno ditě?
odpovědětValentýna7:18 30.9.2016
Rozhodnutí je na vás. Musíte mít nutričního terapeuta, se kterým budete spolupracovat.
odpovědětmarcys20:51 12.3.2018
Dobry den .Prosím o zaslání kritických bodů.Děkuji Menšíkova
Jídelny.cz, s.r.o.  |  Farského 638/14  |  326 00 Plzeň - Východní předměstí  |  Česká republika
Telefon: +420 731 331 095  |  E-mail: info@jidelny.cz
Zobrazit plnou verzi