Pro správné fungování tohoto webu využíváme soubory cookies. Budete-li pokračovat v jeho prohlížení, souhlasíte s používáním souborů cookies.Pokračovat Více informací    
Jídelny.cz
15 let informací pro hromadné stravování

Diskuse na téma režie na jeden oběd

Červeně příspěvky za posledních dní
odpovědětpepik11:13 11.4.2016
Prosím o radu: jak vypočítat režijní náklady na jeden oběd? Myslím si , že takto: celková spotřeba energií, mycích prostředků a vody děleno počtem uvařených jídel. Ano či ne? Díky za každou radu.
odpovědětZalka15:12 11.4.2016
Všechny provozní náklady - i kancelářské potřeby, i odpisy, pokud ještě zařízení odepisujete, všechny opravy, revize atd.
odpovědětrohlik15:42 11.4.2016
Ještě musíte do režii započitat mzdové náklady.
odpovědětzalka6:18 12.4.2016
To nejsou režijní náklady, ale mzdové (mzda, odvody, FKSP) cena za potraviny + režijní náklady + mzdové náklady + (případný zisk) + (DPH - v případě plátců) je celková cena pro cizího strávníka ve ŠJ
odpovědětLíída10:07 12.3.2018
zdravím všechny, potřebovala bych se zeptat, zda do kalkulace se svačinky přepočítávají koef. 0,15 nebo 0,25?děkuji
Jídelny.cz, s.r.o.  |  Farského 638/14  |  326 00 Plzeň - Východní předměstí  |  Česká republika
Telefon: +420 731 331 095  |  E-mail: info@jidelny.cz
Zobrazit plnou verzi