Informace o cookies na této stránce
Jídelny.cz a partneři potřebují Váš souhlas s využitím cookies ke shromažďování a analýze informací o návštěvnosti tohoto webu a ke zlepšení a přizpůsobení obsahu a reklam.
Svůj souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Nastavení OK
Souhlas můžete odmítnout zde.
Jídelny.cz
Informační portál hromadného stravování

Diskuse na téma Losos

Červeně příspěvky za posledních dní
odpovědětBrambora8:33 21.09.2023
Dobrý den, jsem nová vedoucí kuchyně a zajímalo by mě, zda mužů zamrazit čerstvého lososa, nebude mít s tím hygiena problém? Děkuji za odpověď ??
odpovědětZalka8:35 21.09.2023
Jako zpracovaný produkt v malých kouskách a popsaný v HACCP
odpovědětivka65:55 22.09.2023
Není to škoda mrazit čerstvou rybu. A navíc, jak dlouho má záruku čerstvá ryba, nebudete mrazit už "dvakrát mrtvou" rybu? Já bych ho zpracovala, budou mít větší porcí, nebo do pomazánky, do rizota, těstovinového salátu atp. Zeptejte se na hygieně nebo veterině.
odpovědětPavel Ludvík11:57 25.09.2023
Se zamrazováním jakéhokoli masa, včetně ryb, opravdu může být problém... Cestu ale naznačuje Zalka. Doporučuju vám článek o zamrazování masa viz https://www.jidelny.cz/show.aspx?id=3259, který beze zbytku platí i pro maso z ryb.
odpovědětkokos11:21 29.09.2023
opravdu je to škoda, my jsme uvařili lososovou polévku.
Pozvánky a novinky do Vašeho e-mailu

Partneři

VIS Plzeň, s.r.o.  |  Farského 638/14  |  326 00 Plzeň - Východní předměstí  |  Česká republika
Telefon: +420 720 962 105  |  E-mail: info@jidelny.cz  |  Facebook
Zobrazit plnou verzi