Informace o cookies na této stránce
Jídelny.cz a partneři potřebují Váš souhlas s využitím cookies ke shromažďování a analýze informací o návštěvnosti tohoto webu a ke zlepšení a přizpůsobení obsahu a reklam.
Svůj souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Nastavení OK
Souhlas můžete odmítnout zde.
Jídelny.cz
Informační portál hromadného stravování

Diskuse na téma Aktualizace HACCP

Červeně příspěvky za posledních dní
odpovědětmorava9:13 29.7.2022
Dobrý den, jsem nová vedoucí ŠJ a procházím a aktualizuji HACCP. Celkem všechno chápu - ale jak máte prosím zavedeno (hlavně teploty): - krutony do polévky - vejce (např. k čočce nebo do pomazánek) - vejce vytlučené - nakládání masa (den předem) - tepelně opracované maso např. na pomazánku - zelenina k dalšímu tepelnému opracování - zelenina bez dalšího tepelného opracování (např. saláty) Moc děkuji přeji hezký den... -
odpovědětivka67:28 1.8.2022
krutony - běžná teplota, vlastní výroba spotřeba po dohotovení, vejce loupaná vařená - jako studená kuchyně, vejce vytlučená - rozpracovaná surovina, uchovávaná samostatně v lednic max den, nakládané maso - rozpracovaná surovina, uloženo v lednici dle příslušné receptury. Tepelně upravené maso na pomazánku a ostatní suroviny teploty studené kuchyně.
odpovědětsever12:04 1.8.2022
Dobrý den, jsem nový vedoucí školní jídelny a potřeboval bych poradit ohledně HACCP co vše tam má být děkuji
Pozvánky a novinky do Vašeho e-mailu
Jídelny.cz, s.r.o.  |  Farského 638/14  |  326 00 Plzeň - Východní předměstí  |  Česká republika
Telefon: +420 731 331 095  |  E-mail: info@jidelny.cz  |  Facebook
Zobrazit plnou verzi