Informace o cookies na této stránce
Jídelny.cz a partneři potřebují Váš souhlas s využitím cookies ke shromažďování a analýze informací o návštěvnosti tohoto webu a ke zlepšení a přizpůsobení obsahu a reklam.
Svůj souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Nastavení OK
Souhlas můžete odmítnout zde.
Jídelny.cz
Informační portál hromadného stravování

Diskuse na téma Aktualizace HACCP

Červeně příspěvky za posledních dní
morava9:13 29.07.2022
Dobrý den, jsem nová vedoucí ŠJ a procházím a aktualizuji HACCP. Celkem všechno chápu - ale jak máte prosím zavedeno (hlavně teploty): - krutony do polévky - vejce (např. k čočce nebo do pomazánek) - vejce vytlučené - nakládání masa (den předem) - tepelně opracované maso např. na pomazánku - zelenina k dalšímu tepelnému opracování - zelenina bez dalšího tepelného opracování (např. saláty) Moc děkuji přeji hezký den... -
ivka67:28 01.08.2022
krutony - běžná teplota, vlastní výroba spotřeba po dohotovení, vejce loupaná vařená - jako studená kuchyně, vejce vytlučená - rozpracovaná surovina, uchovávaná samostatně v lednic max den, nakládané maso - rozpracovaná surovina, uloženo v lednici dle příslušné receptury. Tepelně upravené maso na pomazánku a ostatní suroviny teploty studené kuchyně.
sever12:04 01.08.2022
Dobrý den, jsem nový vedoucí školní jídelny a potřeboval bych poradit ohledně HACCP co vše tam má být děkuji
morava10:57 12.08.2022
Děkuju moc :-)
zuja9:33 06.10.2022
Dobrý den, máte někdo zkušenosti z firmami, co nabízí vypracování HACCP na míru? Jsem začínající vedoucí ŠJ pro dvě mateřské školky a chtěla bych to mít v pořádku. Děkuji za info a rady.
Moni18:17 06.10.2022
Firmy si neberte. Jsou to zbytečně vyhozené peníze. HACCP musíte pochopit vy sama a pak sí vypracujete pár jednoduchých stránek, které budou pasovat na váš provoz. Mrkněte se také někam do vedlejší školy či školky, jak to tam mají. Firma vám za desetitisíce vypracuje tlusté šanony, které nepotřebujete a nebudete ani chtít obhospodařovat. Když Haccp začal, tak si ho jídelny nechávaly udělat třeba za padesát tisíc. Já si ho dělala sama a u hygieny prošel. Doporučuji začít tím, že si najdete na webu dobré stránky, kde je HACCP dobře vysvětlen a pak to na váš provoz napasujete snadno.
Radkaa19:29 06.10.2022
Mně vypracovala firma kdysi dávno HACCP pro čtyři MŠ, jedna kombinovaná se ZŠ, za 8000 Kč. Aktualizace jsem si dělala sama. Teď jsem vše předávala asi za 14000 a věřím, že nová vedoucí má také na delší dobu klid. A to jsem jenom chtěla, aby bylo vše v pořádku a zaktualizované.
Denisa14:30 07.10.2022
Dobrý den, vřele doporučuji Ing. Hana Svobodová, poradenství HACCP, je skvělá, dělá nám i audit:)
honzyk 7:36 10.10.2022
DW Hygiena - můžu doporučit, udělá HACCP, pravidelné školení i audit provozu. A fakt se snaží aby HACCP seděl na váš provoz a nebyla to tuna zbytečných papírů
Ilča11:10 07.10.2022
Dobrý den, mám dotaz ohledně vnitřního auditu, kdo Vám ho dělá, jak často a jestli máte formulář, kde ho případně získat. Moc děkuji
janAA13:29 07.10.2022
Dobrý den, mohl by mi někdo poradit jaké náležitosti má mít předpis týkající se zůstatku na konci kalendářního roku. Děkuji Jana
Vlast15:45 11.10.2022
Dobrý den, potřebuji vědět kdo může provádět ověření nastavených pravidel a jejich dodržování (má to být externí osoba) a kdo provádí školení při nástupu nové osoby - může to být stávající zaměstnanec? jedná se o dětskou skupinu

TOTO TÉMA JE ARCHIVNÍ, DISKUSE JIŽ BYLA UZAVŘENA

Pozvánky a novinky do Vašeho e-mailu

Partneři

VIS Plzeň, s.r.o.  |  Farského 638/14  |  326 00 Plzeň - Východní předměstí  |  Česká republika
Telefon: +420 720 962 105  |  E-mail: info@jidelny.cz  |  Facebook
Zobrazit plnou verzi