Diskuse na téma Aktualizace HACCP
Dobrý den, jsem nová vedoucí ŠJ a procházím a aktualizuji HACCP. Celkem všechno chápu - ale jak máte prosím zavedeno (hlavně teploty):
- krutony do polévky
- vejce (např. k čočce nebo do pomazánek)
- vejce vytlučené
- nakládání masa (den předem)
- tepelně opracované maso např. na pomazánku
- zelenina k dalšímu tepelnému opracování
- zelenina bez dalšího tepelného opracování (např. saláty) Moc děkuji přeji hezký den... -
krutony - běžná teplota, vlastní výroba spotřeba po dohotovení, vejce loupaná vařená - jako studená kuchyně, vejce vytlučená - rozpracovaná surovina, uchovávaná samostatně v lednic max den, nakládané maso - rozpracovaná surovina, uloženo v lednici dle příslušné receptury. Tepelně upravené maso na pomazánku a ostatní suroviny teploty studené kuchyně.
Dobrý den, jsem nový vedoucí školní jídelny a potřeboval bych poradit ohledně HACCP co vše tam má být děkuji