Diskuse na téma Kniha neshod
Moli8:40
4.11.2022
Dobrý den,
vede někdo z vás záznamy neshod v souvislosti S HACCP?
Nevím co vše má být v souvislosti s neshodami zapsáno.
Děkuji
Valentýna10:23
4.11.2022
Ale tolik humoru při pátku. Neshody mám s ředitelem, ale knihu o tom nevedeme :). Ne, vážně, nikdy jsem takový termín neslyšela. Jeden čas jsem vedla knihu, kam jsem zapisovala poruchy strojů a zařízení, ale nikdy to nikoho nezajímalo.
Jitka/arne11:00
4.11.2022
Dobrý den -žádnou knihu nevedu.Jitka
zdenouš15:38
4.11.2022
Žasnu nad tím,co za konspirační teorie dokážete vymyslet.
ivka616:22
4.11.2022
Vážená kolegyně, domnívám se, že myslíte v souvislosti s HACCP vedení kritických bodů při přípravě provozu, vlastního vaření a i u výdeje.
Projdete si celý provoz a zaznamenáte situace, které se odchylují od správně nastavené výrobní praxe. Např. jestli máte staré lednice, budete mít kritickým bodem ověřování teplot uvnitř lednice. Pokud vaříte, dodržujete stanovenou technologii přípravy pokrmů, teplotu pokrmů při výdeji, ověříte, během výdeje teplotu, správné doplňování pokrmů do výdejních vozíků, abyste nesprávnou manipulací anebo ,nížením teploty neohrozili stravované, to tak pro příklad, jinak nevím, co jste měla na mysli, a ostatní příspěvky jsou humorné.
Emča9:37
9.11.2022
Dobrý den,
mě jen napadá, jestli se nejedná o formulář z HACCP "Záznam o nezvládnutém výrobku".
rohlik8:57
10.11.2022
Dobrý den, co je formulář o nezvládnutém výrobku? Myslela jsem, že ve školní jídelně se zvládne vše, jak ho používáte? Myslím ten formulář? Děkuji a přeji hezký den
TOTO TÉMA JE ARCHIVNÍ, DISKUSE JIŽ BYLA UZAVŘENA