Informace o cookies na této stránce
Jídelny.cz a partneři potřebují Váš souhlas s využitím cookies ke shromažďování a analýze informací o návštěvnosti tohoto webu a ke zlepšení a přizpůsobení obsahu a reklam.
Svůj souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Nastavení OK
Souhlas můžete odmítnout zde.
Jídelny.cz
Informační portál hromadného stravování

Diskuse na téma mrazák v kuchyni

Červeně příspěvky za posledních dní
odpovědětIren.a14:34 24.11.2022
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli můžeme mít mrazák na zeleninu v kuchyni, ve varně? Ukládaly bychom tam zeleninu mraženou v sáčcích, bez těch venkovních obalů (krabic). Zapracovala bych si to do HACCP, ale nevím, jestli nevadí, že by byl přímo ten mrazák v kuchyni.
odpovědětivka68:50 26.11.2022
V současné době existují pracovní stoly se zabudovanými lednicemi a mrazničkami. Nevidím důvod, proč byste nemohli mít mrazničku v kuchyni, když nemáte dostatek prostoru v jiných místnostech. Zřejmě máte v kuchyni jednotlivé pracovní úseky včetně přípravny zeleniny. Jasně označit a popsat způsob práce se zeleninou do HACCAP.
odpovědětlullik6:46 28.11.2022
Dobrý den, mrazák máme v kuchyni a nikdo s tím problém nemá. Hezký den Lucka
odpovědětlíída10:46 28.11.2022
máme taky mrazák v kuchyni, jinam se nám nevešel,
Pozvánky a novinky do Vašeho e-mailu
VIS Plzeň, s.r.o.  |  Farského 638/14  |  326 00 Plzeň - Východní předměstí  |  Česká republika
Telefon: +420 720 962 105  |  E-mail: info@jidelny.cz  |  Facebook
Zobrazit plnou verzi