Informace o cookies na této stránce
Jídelny.cz a partneři potřebují Váš souhlas s využitím cookies ke shromažďování a analýze informací o návštěvnosti tohoto webu a ke zlepšení a přizpůsobení obsahu a reklam.
Svůj souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Nastavení OK
Souhlas můžete odmítnout zde.
Jídelny.cz
Informační portál hromadného stravování

Diskuse na téma Provozní hygiena

Červeně příspěvky za posledních dní
Iva K.10:00 05.12.2022
Dobrý den, prosím o radu. Jaké používáte dezinfekce na povrchy v kuchyni? Potřebujeme obměnit, aby se bakterie nestaly rezistentní (dle doporučení KHS). Máte nějakou osvědčenou "střídací" kombinaci? Jde mi hlavně o prostředky s rozprašovačem, tzv. minutové dezinfekce na nerez stoly. Děkuji za reakce. Iva
ZSTGM13:49 05.12.2022
Dobrý den, používáme Larasept. Je oplachový i bezoplachový. Střídáme.
ivka65:39 06.12.2022
Střídáme virucidní a antibakteriální, kyselé a zásaditě po měsíci. Nejprve řádné umytí běžným prostředkem, pak dle návodu buď oplachové nebo neoplachové. Sortiment je široký, tak doufejme, že si si ty potvůrky nezvyknou, aby nebyly přípravky vůči nim rezistentní. Naše babička říkala, horká voda, ocet a sůl na bacily hůl.

TOTO TÉMA JE ARCHIVNÍ, DISKUSE JIŽ BYLA UZAVŘENA

Pozvánky a novinky do Vašeho e-mailu

Partneři

VIS Plzeň, s.r.o.  |  Farského 638/14  |  326 00 Plzeň - Východní předměstí  |  Česká republika
Telefon: +420 720 962 105  |  E-mail: info@jidelny.cz  |  Facebook
Zobrazit plnou verzi