Pro správné fungování tohoto webu využíváme soubory cookies. Budete-li pokračovat v jeho prohlížení, souhlasíte s používáním souborů cookies.Pokračovat Více informací    
Jídelny.cz
Informační portál hromadného stravování

Diskuse na téma zavařování

Červeně příspěvky za posledních dní
odpovědětandrejka11:21 12.6.2018
Dobrý den,mohu poprosit o radu. Zavařujete si do školní jídelny např. okurky,červenou řepu?? Jak máte toto opatřené v HACCP. Máme i doplňkovou činnost a chtěli bychom i nějaké zavařeniny prodávat,co vše je nutné uvést na etiketu?? Děkuji moc za rady.
Nezbláznila jste se ???
odpovědětandrejka10:55 14.6.2018
No,myslím,že ne. Jen se ptám a prosím o radu. Hygiena s tím nemá žádný problém,když budeme splňovat podmínky - HAACP a etikety.
odpovědětmarcik1112:02 14.6.2018
Prosím Vás, a proč budete zavařovat? Okurky zrovna přínosné pro děti nejsou a veškerá zelenina a ovoce jsou nejlepší čerstvé v podobě čerstvých salátů.? Ekonomicky výhodné mi to taky nepřijde. Nikdo Vás nenutí dávat sterilované saláty a kompoty, ovoce můžete uvařit, zchladit a ještě ten den podávat, totéž salát z řepy, zelí a pod.Opravdu nevidím důvod vařit do zásoby a skladovat to. Zeptám se, vaříte diety a stravu pro děti s alergiemi? Tímto byste určitě efektivněji využili případný nadbytek pracovních sil.
odpovědětValentýna14:54 14.6.2018
Kdyby se tazatelka zbláznila, tak je happy a leží přikurtovaná v léčebně. Ale protože se na něco ptá, tak je asi duševně fit, nemyslíte maticni@volny.cz?
odpovědětrohlik11:49 14.6.2018
Pokud jste domluvená s hygienou, proč Vám nesdělila, co musí být v HACCP uvedeno a jak má vypadat etiketa? Přece oni vědí, co se má splnit a jakým způsobem ošetřit v HACCP? Osobně za mě si to nedovedu představit. Přeji hezký den
odpovědětPišt@11:59 14.6.2018
Dobrý den, dle mě hygiena nic neřekne, co musí a nemusí být uvedeno. Když tu byla a ptala se zda zamražujeme, tak sem říkal, že sem tam když je hodně petrželky, že zamrazíme. Tak, že by tam mělo být uvedeno kdy a datum trvanlivosti, na dotaz jak dlouho je trvanlivost mi paní odpověděla, že já sem "výrobce" a je to na mě. Na čež sem ji odpověděl, že v takovém případě nic nezamražujeme. Zasmáli sme se a pokračovali dále v kontrole.
odpovědětrohlik13:29 14.6.2018
Pokud , ale hygiena sdělila, že nemá s tím problém, tak by měla říct, jakým způsobem to lze dělat. Nestalo se mi, aby mi hygiena neporadila. Přeji hezký den
Jídelny.cz, s.r.o.  |  Farského 638/14  |  326 00 Plzeň - Východní předměstí  |  Česká republika
Telefon: +420 731 331 095  |  E-mail: info@jidelny.cz
Zobrazit plnou verzi