Informace o cookies na této stránce
Jídelny.cz a partneři potřebují Váš souhlas s využitím cookies ke shromažďování a analýze informací o návštěvnosti tohoto webu a ke zlepšení a přizpůsobení obsahu a reklam.
Svůj souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Nastavení OK
Souhlas můžete odmítnout zde.
Jídelny.cz
Informační portál hromadného stravování

Diskuse na téma sousvide

Červeně příspěvky za posledních dní
odpovědětAB8:24 12.09.2023
Dobrý den,poradíte prosím jak normujete už upravené maso metodou sousvide? Jedná se mi o množství na nákup masa. Za radu děkuji
odpovědětAB10:44 12.09.2023
Vyřešeno, přeji hezký den AB
odpovědětivka615:17 14.09.2023
Při vaření masa přes noc v konvektomatu s jehlou je u některých mas doporučená teplota padesát stupňů celou noc. Neodporuje to hygienickým předpisům, když surovina v jádře musí mít víc jak šedesát stupňů? Záleží na tom, čím delší úprava, může být teplota snížena na 52,55,58 stupňů podle druhu masa?
Pozvánky a novinky do Vašeho e-mailu

Partneři

VIS Plzeň, s.r.o.  |  Farského 638/14  |  326 00 Plzeň - Východní předměstí  |  Česká republika
Telefon: +420 720 962 105  |  E-mail: info@jidelny.cz  |  Facebook
Zobrazit plnou verzi