Pro správné fungování tohoto webu využíváme soubory cookies. Budete-li pokračovat v jeho prohlížení, souhlasíte s používáním souborů cookies.Pokračovat Více informací    
Jídelny.cz
Informační portál hromadného stravování

Diskuse na téma Kalkulace

Červeně příspěvky za posledních dní
Katy9914:32 20.1.2021
Dobrý den, prosím Vás jak vypočítáte cenu oběda pro cizí strávníky? A jak stanovíte hodnotu potravin? Děkuji za odpověď
vaříme rádi8:58 21.1.2021
Cena pro cizí strávníky se skládá z režijních nákladů (energie, nákup inventáře, praní a ostatní režijní náklady, + mzdová režie + finanční normativ na potraviny) Režijní náklady a mzdové náklady za uplynulý rok vydělíte počtem uvařených obědů a vyjdou vám náklady na 1 oběd. Finanční normativ na potraviny je daný ve vyhlášce a odvozuje se pro nejvyšší kategorii 15 a více let v rámci rozpětí. Můžete připočítat i mírný zisk.
mart13:34 21.1.2021
Dobrý den, při stanovení ceny pro cizí strávníky se nemusíte řídit vyhláškou o školním stravování. Záleží na skutečných nákladech spotřebovaných potravin.

TOTO TÉMA JE ARCHIVNÍ, DISKUSE JIŽ BYLA UZAVŘENA

Pozvánky a novinky do Vašeho e-mailu
Jídelny.cz, s.r.o.  |  Farského 638/14  |  326 00 Plzeň - Východní předměstí  |  Česká republika
Telefon: +420 731 331 095  |  E-mail: info@jidelny.cz  |  Facebook
Zobrazit plnou verzi