Informace o cookies na této stránce
Jídelny.cz a partneři potřebují Váš souhlas s využitím cookies ke shromažďování a analýze informací o návštěvnosti tohoto webu a ke zlepšení a přizpůsobení obsahu a reklam.
Svůj souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Nastavení OK
Souhlas můžete odmítnout zde.
Jídelny.cz
Informační portál hromadného stravování

Diskuse na téma Nahřívací vozík

Červeně příspěvky za posledních dní
Lada27129:31 05.11.2020
Dobrý den, je v povinné výbavě kuchyně nahřívací vozík talířů? Děkuji
Moňula11:51 05.11.2020
Dobrý den, neřekla bych, my ho také nemáme :-)
rohlik17:22 05.11.2020
Určitě neni,my ho taky nemáme.
ivka610:50 09.11.2020
Nahřívání talířů patří ke správné výbavě gastroprovozu. Pokrmy by se měly vydávat na nahřátý talíř, dodržíte snadněji požadovanou teplotu pokrmu při výdeji. Dnes jsou vyhřívané zásobníky na talíře.
rohlik15:13 09.11.2020
Dotaz nezněl,co patří ke správné výbavě,ale zda je v povinné výbavě.Jsou jídelny,kde do dneška není konvektomat, multifunkční pánev atd.Vše je o velikosti jídelny a finančních možnostech,ale nelze nikde argumentovat, že je to povinnost.Preji hezký den
ivka69:21 10.11.2020
S tímhle přístupem můžete dělat všechno na koleni jak za krále klacka. Každý kuchař vám potvrdí, že dávat teplé jídlo na studený talíř je největší hřích, jaký můžete v kuchyni udělat. Ani v restauraci by se nemělo stát, že objednané teplé jídlo dostanete na studeném talíři. Dá se tedy říct, že teplý talíř prostě patří k dobrému bontonu. Víte proč? Na teplém talíři nám jídlo pomaleji vystydne, můžeme díky tomu u jídla bez obav konverzovat. A jaká je ta správná teplota? Je to jednoduché, nahřátý talíř by neměl popálit. Ale platí jednoduchá rada. Když ponesete talíř z kuchyně ke stolu, v okamžiku, kdy ho pokládáte, byste si měli už říct: „Auuu, to pálí!“ To je potvrzení správné teploty. Talíř tak udrží jídlo teplé i v okamžiku, kdy se ještě před prvním soustem zapovídáte se stolovníky.
rohlik21:55 10.11.2020
Pokud máte malou jídelnu,kde by dáte talíře z průchozí myčky a opět je dáte do oběhu, žádný nahřívač nepotřebujete.Dále odnasime jídlo do MŠ,kde je pro mě priorita teplé jídlo, takže raději upřednostnim režon.Uráži mě Váš názor, že se nesnažíme o nic nového.Každy provoz má jiné potřeby,ale nikde není přesně uvedeno,co musí být, takže jsem se vyjádřila pouze k tomu, že nahřívač talířů v mém okolí nemá žádná menší jídelna.Přeji Vám hezký den

TOTO TÉMA JE ARCHIVNÍ, DISKUSE JIŽ BYLA UZAVŘENA

Pozvánky a novinky do Vašeho e-mailu

Partneři

VIS Plzeň, s.r.o.  |  Farského 638/14  |  326 00 Plzeň - Východní předměstí  |  Česká republika
Telefon: +420 720 962 105  |  E-mail: info@jidelny.cz  |  Facebook
Zobrazit plnou verzi