Informace o cookies na této stránce
Jídelny.cz a partneři potřebují Váš souhlas s využitím cookies ke shromažďování a analýze informací o návštěvnosti tohoto webu a ke zlepšení a přizpůsobení obsahu a reklam.
Svůj souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Nastavení OK
Souhlas můžete odmítnout zde.
Jídelny.cz
Informační portál hromadného stravování

Diskuse na téma Vybavení kuchyně

Červeně příspěvky za posledních dní
JP9:33 18.02.2022
Dobrý den, chtěla bych poprosit o radu. Jsme MŠ s kuchyní pro 30 strávníků, kuchyni budeme rozšiřovat na 50 strávníků. Lze někde dohledat , co přesně by mělo být ve výbavě kuchyně? Počet sporáků(hořáků), trouby, myčka...atd. Možná i velikost kuchyně v m2? Co z toho bude zajímat hygienu ? A nebo jak máte vybavenou kuchyň vy, kteří vaříte pro takový počet. Děkuji.
ivka69:31 19.02.2022
Při rekonstrukci kuchyně měl všechno na starosti zřizovatel, který oslovil několik gastro projektových kanceláří s požadavkem účelu, následně bylo konzultováno na hygieně (vyjadřuje se k projektu a je účastna kolaudace).\existuje předpis na technické vybavení budov, pak hygienická vyhláška o hyg. požadavcích na provoz škol a školských zařízení. U nás má město zpracovanou takovou směrnici, ve které je uvedeno kolik je potřeba drobného inventáře, zařízení na 50, 100, 200, 500, 800 strávníků, to slouží jako taková pomůcka při obnově např. táců, talířů, příborů, hrnců. Dřív to bylo ve věstníku MŠMT, ale ten již dávno neplatí. Obdobně je i u strojního vybavení, pomocných prostor při výrobě pokrmů.

TOTO TÉMA JE ARCHIVNÍ, DISKUSE JIŽ BYLA UZAVŘENA

Pozvánky a novinky do Vašeho e-mailu

Partneři

VIS Plzeň, s.r.o.  |  Farského 638/14  |  326 00 Plzeň - Východní předměstí  |  Česká republika
Telefon: +420 720 962 105  |  E-mail: info@jidelny.cz  |  Facebook
Zobrazit plnou verzi