Pro správné fungování tohoto webu využíváme soubory cookies. Budete-li pokračovat v jeho prohlížení, souhlasíte s používáním souborů cookies.Pokračovat Více informací    
Jídelny.cz
Informační portál hromadného stravování

Diskuse na téma obilninové kaše

Červeně příspěvky za posledních dní
odpovědětfifule10:50 7.11.2014
Dobrý den, na ranní přesnídávku děláme kaše instantní, jsou docela dobré a bereme jen takové, které neobsahují žádné konzervanty ani stabilizátory. Jak to vypadá, budou tyto polotovary u nás zakázány. Prosím o radu, jak děláte kaše? (jáhlová, ovesná rýžová,...). Potřebujeme cca 20 l mléka, bojím se, že bez vodní lázně se nám v takovém množství kaše připálí a ve vodní lázni to zase do 8 hod nestihneme. Zkoušel jste někdo dělat kaši třeba v konvektomatu?Možná je to hloupá otázka, ale beru každou radu, děkuji.
odpovědětsonce10:54 7.11.2014
A proč nemohou být instantní???Nic závadného v nich není.Myslíte ,že maminky doma vaří jiné ?
odpovědětexitkaaa11:26 7.11.2014
Rýžovou i vločkovou kaši děláme v kotli. A děláme cca z 23 lt mléka.
odpovědětfifule11:34 7.11.2014
Děkuji za radu, ale my kotel nemáme. Z instantních směsí jsou u nás tolerovány pouze bramborové knedlíky a to ještě s odřenýma ušima.
odpovědětRadkaa12:22 7.11.2014
Vaříme v jednom hrnci z 12 litrů a jde to. Rozdělte do dvou hrnců.
odpovědětzdenouš12:35 7.11.2014
Dobrý den,děláme špaldovou,krupičnou, rýžovou,ale vaříme také v kotli ze 30 l mléka a žádný problém.Proč Vám nekoupí kotel,nejste asi malinká jídelna.určitě by Vám to usnadnilo práci.Hezký den a žebrejte.
odpovědětanelim19:43 7.11.2014
kaše vařím v konvektomatu bez problémů,ohřeji mléko a přidám ingredience a vždy po pár minutách zamíchám,za půl hodky je vařeno pro 150 dětí
odpovědětfifule21:29 7.11.2014
Nastavíte vaření 100° na 30 min? Děkuji za radu.
odpovědětroky19:50 21.5.2019
a prosím to mleko v konvektomatu ohřejete za jak dlouho asi nebo ohřate nalejete do plechu a hned přidáte rýži děkuji moc za radu
odpovědětanelim20:15 9.11.2014
ano program vaření
odpovědětLinda8:56 10.11.2014
V konvektomatu připravujete jaké kaše? Děkuji.
odpovědětanelim20:55 14.11.2014
kropicovou a vločkovou
odpovědětraduza11:48 29.11.2014
My ovesné vločky před přípravou umeleme na masovém mlýnku (v robotu) na moučku, urychlí to přípravu a kaše je hezky jemná. Je fakt, že tedy máme kotel, kde kaše vaříme.
odpovědětroky19:55 21.5.2019
kaši jsem v konvektomatu nikdy nevařila tak prosím o radu rýžová kaše 15 l na kolik minut a jestli mleko mužu ohřát v konvektomatu a pak přidat rýži mooooc děkujiiii
odpovědětIva K.10:28 22.5.2019
GN 1/1, 3L mléka, 500g rýže, 40 min na parní provoz. Poté promíchat a cca 30 min nechat dojít ve vypnutém konvektomatu.
Pozvánky a novinky do Vašeho e-mailu
Jídelny.cz, s.r.o.  |  Farského 638/14  |  326 00 Plzeň - Východní předměstí  |  Česká republika
Telefon: +420 731 331 095  |  E-mail: info@jidelny.cz  |  Facebook
Zobrazit plnou verzi