Pro správné fungování tohoto webu využíváme soubory cookies. Budete-li pokračovat v jeho prohlížení, souhlasíte s používáním souborů cookies.Pokračovat Více informací    
Jídelny.cz
Informační portál hromadného stravování

Diskuse na téma Jak správně odepisovat ve výdejce?

Červeně příspěvky za posledních dní
odpovědětMedulka19:25 10.9.2019
Dobrý den, omlouvám se za pro mnohé banální dotaz, ale jsem v tomto oboru nová a i p. kuchařku máme novou, takže v tom plaveme obě dvě. Pracujeme v malé vesnické školce a něja se nám nezdá odepiování oleje, soli, koření a dalších surovin používaných v malém množství. Jak na správné odepisování? Na školení jsem přihlášena, ale jedu až za pár týdnů...děkuji
odpovědětNaďa19:34 10.9.2019
Dobrý den, také jsem od 1.9. nová vedoucí ŠJ, ale myslím, že dělám správně, když odepisuji (dělám výdejky ze skladu) oleje v množství l(litry) u Vás zřejmě možná jen dcl, sůl a koření v gramech. Dle mého sůl a koření vážit a olej popř. změřit výdej pomocí odměrky. To je můj názor. Uvidíme, co Vám poradí zkušenější vedoucí ŠJ :-)
odpovědětzdenouš19:41 10.9.2019
Medulko,olej odepisujete podle množství které nanormujete.Normu si můžete upravit.Koření asi kupujete v malých sáčkách,tak bych odepsala třeba čtvrtku,nebo půlku sáčku.Nevím kolik obědů vaříte.Jen se toho nebojte,nejhorší smrt je prý z vyděšení.Krásný den.
Pozvánky a novinky do Vašeho e-mailu
Jídelny.cz, s.r.o.  |  Farského 638/14  |  326 00 Plzeň - Východní předměstí  |  Česká republika
Telefon: +420 731 331 095  |  E-mail: info@jidelny.cz  |  Facebook
Zobrazit plnou verzi