Informace o cookies na této stránce
Jídelny.cz a partneři potřebují Váš souhlas s využitím cookies ke shromažďování a analýze informací o návštěvnosti tohoto webu a ke zlepšení a přizpůsobení obsahu a reklam.
Svůj souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Nastavení OK
Souhlas můžete odmítnout zde.
Jídelny.cz
Informační portál hromadného stravování

Diskuse na téma Ryby

Červeně příspěvky za posledních dní
odpovědětLenik6215:02 27.1.2022
Ahoj všem. Poradí mi někdo jaké rybí filety ( porce cca 100g ) vařit pro děti ? Takové, aby se nerozpadly po tepelné úpravě a drželi krásně tvar. Mám na mysli úpravu jen třeba na másle nebo na kmíně. Případně dodavatele ( značku, výrobce a pod. ), který má kvalitní ryby. Děkuji. Hezký den.
odpovědětzdenouš15:29 27.1.2022
Dělala jsem rybu Hoki,na másle a smaženou.Musím říct,že mražené ryby vůbec neobaluji jelikož obsahují tolik vody,že to vypadá jako by plavaly v moři,zkrátka hrůza.Tentokrát jsem udělala vyjímku a ryba byla velmi dobrá,krásně se usmažila. Musíte si ale připravit víc peněz.
odpovědětEmča11:02 28.3.2022
Dobrý den, my nejčastěji vaříme z tresky tmavé saithe - kupuji celé filety, ty si kuchařky porcují, beru od Eisbergu, mají glazuru 5%, což je nutný základ, pracuje se s ní výborně - jak na másle, tak na smažení i do karbanátku. Cena byla cca 130-145,- b.d. Poslední objednávka se přehoupla už na 175,- ale jde to. Také měly dobrý ohlas u dětí kostky lososa od Alimpexu (50x100g - za 999,-) Filet z lososa s kůží - to děti odrazuje, ta upravená kostka je jim sympatičtější :-)
odpovědětfedora79:17 28.1.2022
My jsme vyzkoušely několik ryb a nejlépe se nám pracuje s Tilápií - bereme z Bidfoodu.Braly jsme i odjinud ale ten dodavatel začal brát asi také odjinud a bylo tam hodně vody víc než v té od Bidfoodu. I když jí opereme, necháme okapat tak porce bývají podobně velké a nerozpadají se tolik jako jiné ryby a i je bez problémů obalíme. Je v podstatě bez kostí a našim dětem chutná.
odpovědětRadkaa10:01 28.1.2022
Jsme spokojeni s Bidfoodem. Bereme mahi-mahi, sumečka, tilapii i seafrozen kostky exkluziv. Množství vody je uvedeno na obalu. Pět procent je bez problémů.
odpovědětMoni14:09 29.1.2022
Berte dětem rybky především čerstvé. Chybu neuděláte s lososem, hejkem ani s tmavou treskou. My máme výbornou zkušenost s Bidfoodem. Ryby přijedou vždy na ledu a ve výborné kvalitě. Má top volba je svíčková z lososa, chlazená. Pár kapek citrónu, snítka čerstvého kopru a máte "nebe v hubě". Lososa děti znají, tak ho také jedí.
odpovědětzdenouš15:24 29.1.2022
Tak to buďte ráda, u nás ho vyhazují a usoudila jsem,že jsou to vyhozené peníze v odpadu.
odpovědětLenik627:43 1.2.2022
Zapomněl jste také uvést cenu. Jak jsem se dívala tak to jsou teda pálky. To bych provařila tak asi na půl měsíce.
odpovědětMoni7:53 1.2.2022
Kvalita něco stojí. Nevaříme žádné polotovary ani sypké šmakulády a pak je peněz dost.
odpovědětLenik627:57 2.2.2022
Taky nevaříme žádné polotovary a šmakulády. Ale ty ceny za čerstvé ryby jsou dost vysoké a vaříme i pro cizí strávníky tak ta provařenost by se projevila, když vaříme 2x za měsíc ryby. Ale to je věc názoru.
odpovědětvedouciZ10:07 24.3.2022
Dobrý den, chci se zeptat, jestli připravujete pangasia. My jsme ho několik let vůbec neměli a nyní pro zvýšení pestrosti jídelníčku uvažujeme o jeho zařazení...
odpovědětZSTGM12:49 24.3.2022
Ano pangasia smaženého. Je tam teda 20% voda. Musíte si navýšit normu. Po rozmrazu je to děs, ale děti ho mají rády. Navíc bez kostí. Jinak kostky treska - svalovina na másle nebo zapečené na zelenině se sýrem.
odpovědětManka13:06 24.3.2022
Ano, jen na mletý karbenátek se sýrem
odpovědětmar17:29 1.4.2022
Souhlasím s Moni, čerstvá je supr, vždy mi na ni nevyjde, ale střídám to s mraženou. Losos z Bidfoodu je výborný. Bylo to ale před zdražením....Karbanátky se zeleninou a sýrem jsou také sup. Držte se.
odpovědětLucieH10:55 18.5.2022
Dobrý den, prosím poraďte. Koupila jsem obalenou tresku nepředsmaženou. V kuchyni mi tvrdí, že k tomu musím koupit ještě Rama Combi 4l, bez toho to prý nepůjde v konvektomatu upéct. Máte někdo zkušenost? Jak děláte? Smažit klasicky na pánvi v oleji prý taky nepůjde...Díky!
odpovědětzdenouš16:31 18.5.2022
Proč by to nešlo,co to máte za kuchařky?Dejte to na pečící papír a normálně na 190st do konvektomatu.Pokud to chcete postříkat stačí vám olej.Pánev vůbec na smažení nepoužívám,pouze konvekťák.Ušetříme spoustu oleje.
Pozvánky a novinky do Vašeho e-mailu
Jídelny.cz, s.r.o.  |  Farského 638/14  |  326 00 Plzeň - Východní předměstí  |  Česká republika
Telefon: +420 731 331 095  |  E-mail: info@jidelny.cz  |  Facebook
Zobrazit plnou verzi