Informace o cookies na této stránce
Jídelny.cz a partneři potřebují Váš souhlas s využitím cookies ke shromažďování a analýze informací o návštěvnosti tohoto webu a ke zlepšení a přizpůsobení obsahu a reklam.
Svůj souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Nastavení OK
Souhlas můžete odmítnout zde.
Jídelny.cz
Informační portál hromadného stravování

Diskuse na téma Rýže v konvektomatu

Červeně příspěvky za posledních dní
Jaroslava12:54 31.03.2022
Dobrý den, děláte prosím někdo v konvektomatu bílou kulatozrnou rýži? Můžete mi prosím poradit, jak nato, aby byla pěkná, uvařená a ne slepená. Děti nám moc nechtějí parbolku, připadá jim "gumová" a dospělí zas kritizují bílou, že je slepená. Pokud máte někdo fígl, jak nato, poraďte prosím. Děkuji a zdravím. Jaroslava
Roman13:31 31.03.2022
Zdravím, mám dobré zkušenosti s kulatozrnnou rýží. Na jeden díl rýže (propláchnuté ve vodě minimálně 2x, co nejvíc slité při proplachování) 1 a čtvrt dílu vody. Takže 1kg rýže a vody horké 1,25l. Přidáte cca 0,5 dcl oleje a sůl podle chuti, to se vám dostane do ruky. A do dlouhé nízké gastrošky dávejte maximálně 2 kg rýže na 0,45 h. S plnou pokličkou, ať Vám neteče další voda z konvektomatu do rýže. Takže 45 min až 50 min.. A po dokončení času rýži prohrábněte, popř nechte pod poklicí dojít.
Jaroslava14:42 31.03.2022
Děkuji, určitě zkusíme, jen se ještě zeptám na program. Používáte páru, nebo horkovzduch, případně kolik ventilátorů a kolik stupňů. Díky a zdravím. Jaroslava

TOTO TÉMA JE ARCHIVNÍ, DISKUSE JIŽ BYLA UZAVŘENA

Pozvánky a novinky do Vašeho e-mailu

Partneři

VIS Plzeň, s.r.o.  |  Farského 638/14  |  326 00 Plzeň - Východní předměstí  |  Česká republika
Telefon: +420 720 962 105  |  E-mail: info@jidelny.cz  |  Facebook
Zobrazit plnou verzi