Informace o cookies na této stránce
Jídelny.cz a partneři potřebují Váš souhlas s využitím cookies ke shromažďování a analýze informací o návštěvnosti tohoto webu a ke zlepšení a přizpůsobení obsahu a reklam.
Svůj souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Nastavení OK
Souhlas můžete odmítnout zde.
Jídelny.cz
Informační portál hromadného stravování

Diskuse na téma Jak udržet knedliky teplé v konvektomatu

Červeně příspěvky za posledních dní
Iva 10819:36 23.05.2022
Prosím o radu zkušených kuchařinek, jak, na kolik stupňů a v jakých nádobách udržujete nakrájené houskové knedliky v konvektomatu, aby do výdeje neoschly.Za jakékoli vychytávky budu moc ráda
Anička6:24 24.05.2022
Dobrý den, my máme přímo program na udržení teplého pokrmu( konvektomat Retigo), je to na páru 70 stupnů. A je to fajn, nerozvaří se, ani neosychají. Ale chce to vyzkoušet, každý konvektomat to má jinak.
Iva1089:47 24.05.2022
Děkuji, na děrované nádoby to skládáte? Hezký den
Anička10:31 24.05.2022
Ano na děrované plechy.
zdenouš19:57 24.05.2022
Máme konvektomat od Retiga Vision.Nakrájené knedlíky v děrované gastronádobě přikryté poklicí se dají do konvektomatu.Ten má program regenerace. Předehřeje se na 95 st ,vloží se gastronádoba s knedlíky a oni se ohřívají na 75 st, při 100% vlhkosti,neomezený čas.Je to porfektní,nejsou vůbec oschlé,vřele doporučuji.Konkektomat máme nový,před tímto jsme měli 20let starý,tam se musel navolit čas a stupně.

TOTO TÉMA JE ARCHIVNÍ, DISKUSE JIŽ BYLA UZAVŘENA

Pozvánky a novinky do Vašeho e-mailu

Partneři

VIS Plzeň, s.r.o.  |  Farského 638/14  |  326 00 Plzeň - Východní předměstí  |  Česká republika
Telefon: +420 720 962 105  |  E-mail: info@jidelny.cz  |  Facebook
Zobrazit plnou verzi