Informace o cookies na této stránce
Jídelny.cz a partneři potřebují Váš souhlas s využitím cookies ke shromažďování a analýze informací o návštěvnosti tohoto webu a ke zlepšení a přizpůsobení obsahu a reklam.
Svůj souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Nastavení OK
Souhlas můžete odmítnout zde.
Jídelny.cz
Informační portál hromadného stravování

Diskuse na téma Quinoa

Červeně příspěvky za posledních dní
rohlik11:47 24.04.2023
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak vaříte quinou? A zkušenosti na kolik se navaří ? Děkuji za jakékoliv informace
zdenouš15:43 24.04.2023
Koukněte na internet, najdete tam o této super potravině spoustu informací.Vařila jsem ji ,ale už je to dost let, učitelé měli spoustu keců, tak jsem ji vyřadila z jídelníčku.
rohlik19:43 24.04.2023
Kouknout na internet je dobrá rada,tam jsem se divala.Jak jistě vite,tak vařit ji doma v kastrůlku je trochu rozdil,než vařit pro stovky strávniků v jidelně.Zda jste použivali konvektomat atd.Přeji hezky den
Kuchynka18:27 24.04.2023
Dobrý den , taky děláme , dospěli jako vždy remcaji, děti absolutně neznaji, dávám do polévek????
zdenouš19:19 25.04.2023
Udělala bych ji podobně jako rýži, ale bez oleje,jenom bych snížila dobu přípravy na polovinu.Ale chce to vyzkoušet.
renka14:08 26.04.2023
My přidáváme do polévek. Dělali jsme již černou i bílou, obě v pohodě a dobré. Na cca 450lidí jsme přidali 2 kg.

TOTO TÉMA JE ARCHIVNÍ, DISKUSE JIŽ BYLA UZAVŘENA

Pozvánky a novinky do Vašeho e-mailu

Partneři

VIS Plzeň, s.r.o.  |  Farského 638/14  |  326 00 Plzeň - Východní předměstí  |  Česká republika
Telefon: +420 720 962 105  |  E-mail: info@jidelny.cz  |  Facebook
Zobrazit plnou verzi