Informace o cookies na této stránce
Jídelny.cz a partneři potřebují Váš souhlas s využitím cookies ke shromažďování a analýze informací o návštěvnosti tohoto webu a ke zlepšení a přizpůsobení obsahu a reklam.
Svůj souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Nastavení OK
Souhlas můžete odmítnout zde.
Jídelny.cz
Informační portál hromadného stravování

Přehled kapitol Průvodce ŠJ, díl Metodika řízení

Legislativa zařízení školního stravování
Základy výživy člověka
Potraviny ve výživě a jak je vybírat
Sestavování jídelních lístků
Rady k sestavování jídelního lístku
Doporučená pestrost stravy
Doporučené množství surovin na porci
Celodenní stravování
Receptury pokrmů
Spotřební koš
Údaje na obalech potravin
Dietní stravování ve školní jídelně
Hygienické požadavky na školní jídelny
Ekonomika školní jídelny
Řízení a organizace provozu školní jídelny
Personální organizace provozu
Technologické vybavení provozu
Moderní technologie ve školní jídelně
Technologie přípravy pokrmů
Základy tepelné úpravy potravin
Studená kuchyně

Pozvánky a novinky do Vašeho e-mailu

Partneři

VIS Plzeň, s.r.o.  |  Farského 638/14  |  326 00 Plzeň - Východní předměstí  |  Česká republika
Telefon: +420 720 962 105  |  E-mail: info@jidelny.cz  |  Facebook
Zobrazit plnou verzi