Akce portálu Jídelny.cz
Webináře:
DUBEN
14. dubna 2021, od 08:00 hod - Systém HACCP jako praktický pomocník a ne přítěž > Podrobnosti
15. dubna 2021, od 13:00 hod - Vydáno pro školní jídelny > Podrobnosti (vstup zdarma)
21. dubna 2021 - Novinky ve stravování zaměstnanců škol a školských zařízení > Přeloženo na 19.5.2021
23. dubna 2021, od 08:00 hod - Označování pokrmů na jídelním lístku > Podrobnosti
27. dubna 2021, od 13:00 hod - Úspěšná komunikace školní jídelny > Podrobnosti
KVĚTEN
12. května 2021, od 13:00 hod - Hygienické minimum > Podrobnosti
13. května 2021, od 13:00 hod - Vydáno pro školní jídelny > Podrobnosti připravujeme (vstup zdarma)
19. května 2021, od 08:30 hod - Novinky ve stravování zaměstnanců škol a školských zařízení > Podrobnosti
21. května 2021, od 08:00 hod - Odpady ve školní jídelně - nový zákon o odpadech > Podrobnosti
25. května 2021, od 08:00 hod - Školní stravování - financování a právní předpisy > Podrobnosti
26. května 2021, od 13:00 hod - Hygienické minimum > Podrobnosti
28. května 2021, od 08:30 hod - Bezmasé pokrmy ve školní jídelně prakticky > Podrobnosti
ČERVEN
03. června 2021, od 08:30 hod - Systém HACCP jako praktický pomocník a ne přítěž > Podrobnosti
08. června 2021, od 08:30 hod - Hygienické minimum > Podrobnosti
08. června 2021, od 13:00 hod - Alergeny ve stravovacích provozech > Podrobnosti
10. června 2021, od 13:00 hod - Vydáno pro školní jídelny > Podrobnosti připravujeme (vstup zdarma)
Program postupně doplňujeme.
Záznamy webinářů:
Základní požadavky na skladbu jídelníčku, Ing. Pavel Ludvík > Podrobnosti
Zařazování nových potravin do spotřebního koše podle etiket, Ing. Pavel Ludvík > Podrobnosti
Řízení školní jídelny, Mgr. Alena Strosserová > Podrobnosti
Povinnosti školní jídelny, Bc. Anna Packová > Podrobnosti
Jak správně spočítat kalkulaci cen jídel, Ing. Pavel Fencl > Podrobnosti
Kurz dietního stravování pro školní jídelny, Bc. Anna Packová > Podrobnosti
HACCP aneb máte kritické body správně, Ing. Lucie Janotová, Ph.D. > Podrobnosti
Sestavujeme funkční personální obsazení školní kuchyně, Mgr. Alena Strosserová > Podrobnosti
Kalkulace cen, Ing. Vladimír Bureš > Podrobnosti
Konference hromadného stravování, Jídelny.cz > Podrobnosti
Pro nové vedoucí školních jídelen:
elektronický kurz - Kurz pro nové vedoucí školních jídelen
Prezenční akce:
Aktuální epidemická situace a přijatá vládní opatření nám nedovolují sejít se osobně. Těšíme se na Vás nyní v online prostředí a v budoucnu i osobně.
Buďte v obraze a mějte přehled o plánovaných akcích.
Zaregistrujte se a nastavte si v registraci zasílání pozvánek (služba "Pozvánky do Vašeho e-mailu"). Po zaevidování
e-mailu už Vám žádná akce neuteče. Registrace je zdarma a zabere Vám 4 minuty.
Nenašli jste, co potřebujete? Máte zájem o školení na určité téma?
Napište nám na info@jidelny.cz. Při zájmu více účastníků (zpravidla od 10 osob) uspořádáme školení v prostorách objednávající organizace kdekoli v ČR. Termín a cena dohodou dle náročnosti.