Pro správné fungování tohoto webu využíváme soubory cookies. Budete-li pokračovat v jeho prohlížení, souhlasíte s používáním souborů cookies.Pokračovat Více informací    
Jídelny.cz
Informační portál hromadného stravování

Akce portálu Jídelny.cz

Webináře:

DUBEN 

14. dubna 2021, od 08:00 hod - Systém HACCP jako praktický pomocník a ne přítěž > Podrobnosti

15. dubna 2021, od 13:00 hod - Vydáno pro školní jídelnyPodrobnosti (vstup zdarma)

21. dubna 2021 - Novinky ve stravování zaměstnanců škol a školských zařízení > Přeloženo na 19.5.2021

23. dubna 2021, od 08:00 hod - Označování pokrmů na jídelním lístku > Podrobnosti

27. dubna 2021, od 13:00 hod - Úspěšná komunikace školní jídelny > Podrobnosti


KVĚTEN 

12. května 2021, od 13:00 hod - Hygienické minimum > Podrobnosti

13. května 2021, od 13:00 hod - Vydáno pro školní jídelny > Podrobnosti připravujeme (vstup zdarma)

19. května 2021, od 08:30 hod - Novinky ve stravování zaměstnanců škol a školských zařízení > Podrobnosti

21. května 2021, od 08:00 hod - Odpady ve školní jídelně - nový zákon o odpadech Podrobnosti

25. května 2021, od 08:00 hod - Školní stravování - financování a právní předpisy > Podrobnosti

26. května 2021, od 13:00 hod - Hygienické minimum Podrobnosti

28. května 2021, od 08:30 hod - Bezmasé pokrmy ve školní jídelně prakticky > Podrobnosti 

 

ČERVEN

03. června 2021, od 08:30 hod - Systém HACCP jako praktický pomocník a ne přítěž > Podrobnosti

08. června 2021, od 08:30 hod - Hygienické minimum > Podrobnosti

08. června 2021, od 13:00 hod - Alergeny ve stravovacích provozech > Podrobnosti

10. června 2021, od 13:00 hod - Vydáno pro školní jídelny > Podrobnosti připravujeme (vstup zdarma)

 


Program postupně doplňujeme.

 

 

Záznamy webinářů:

Základní požadavky na skladbu jídelníčku, Ing. Pavel Ludvík Podrobnosti  

Zařazování nových potravin do spotřebního koše podle etiket, Ing. Pavel Ludvík Podrobnosti  

Řízení školní jídelny, Mgr. Alena Strosserová > Podrobnosti

Povinnosti školní jídelny, Bc. Anna Packová > Podrobnosti 

Jak správně spočítat kalkulaci cen jídel, Ing. Pavel Fencl > Podrobnosti 

Kurz dietního stravování pro školní jídelny, Bc. Anna Packová > Podrobnosti 

HACCP aneb máte kritické body správně, Ing. Lucie Janotová, Ph.D. Podrobnosti 

Sestavujeme funkční personální obsazení školní kuchyně, Mgr. Alena Strosserová Podrobnosti 

Kalkulace cen, Ing. Vladimír Bureš > Podrobnosti 

Konference hromadného stravování, Jídelny.cz > Podrobnosti

 


Pro nové vedoucí školních jídelen:

elektronický kurz - Kurz pro nové vedoucí školních jídelen

 

Prezenční akce:

Aktuální epidemická situace a přijatá vládní opatření nám nedovolují sejít se osobně. Těšíme se na Vás nyní v online prostředí a v budoucnu i osobně. 

 

Buďte v obraze a mějte přehled o plánovaných akcích.

Zaregistrujte se a nastavte si v registraci zasílání pozvánek (služba "Pozvánky do Vašeho e-mailu"). Po zaevidování
e-mailu už Vám žádná akce neuteče. Registrace je zdarma a zabere Vám 4 minuty.

 

Nenašli jste, co potřebujete? Máte zájem o školení na určité téma?

Napište nám na info@jidelny.cz. Při zájmu více účastníků (zpravidla od 10 osob) uspořádáme školení v prostorách objednávající organizace kdekoli v ČR. Termín a cena dohodou dle náročnosti.

Pozvánky a novinky do Vašeho e-mailu
Jídelny.cz, s.r.o.  |  Farského 638/14  |  326 00 Plzeň - Východní předměstí  |  Česká republika
Telefon: +420 731 331 095  |  E-mail: info@jidelny.cz  |  Facebook
Zobrazit plnou verzi