Pro správné fungování tohoto webu využíváme soubory cookies. Budete-li pokračovat v jeho prohlížení, souhlasíte s používáním souborů cookies.Pokračovat Více informací    
Jídelny.cz
Informační portál hromadného stravování

Kurzy pro pokročilé vedoucí jídelen

Manažerské minimum vedoucí školní jídelny

Týdenní kurz, zaměřující se na zlepšení manažerských dovedností vedoucí školní jídelny, vás provede tématy jako komunikace s podřízenými, nadřízenými i strávníky, výběr zaměstnanců a jejich vedení, asertivita v jednání nebo ekonomika školní jídelny.

Kurz je pořádán obvykle o letních prázdninách.

 

Správná výrobní hygienická praxe a HACCP

Cílem semináře je připomenout, co vše by měli pracovníci ve stravovacím provozu vědět o manipulaci s potravinami a pokrmy. Obsahem je seznámení s osobní a provozní hygienou, dále zásady správné výrobní a hygienické praxe, základní znalosti o mikroorganismech způsobujících alimentární nákazy a popis efektivně fungujícího systému HACCP.

Kurz je pořádán obvykle o letních prázdninách nebo jako součást některých akcí portálu Jídelny.cz.

 

Spotřební koš

Kurz přináší všechny znalosti potřebné pro dodržování spotřebního koše. Vysvětlí základní legislativní ustanovení a zejména výživové normy. Podrobně seznámí účastníky s těmi údaji, které mají vliv na správnost výpočtu, zejména se zařazováním potravin do skupin, a věnuje se i Nutričnímu doporučení. Přinese rovněž praktické zkušenosti, kterou vedou k úspěšnému naplnění spotřebního koše.

4. června 2019 Brno

11. června 2019 Praha

Pozvánka 

 

Efektivní využití programů VIS pro začátečníky/pokročilé

Cílem těchto vícedenních kurzů je seznámit s efektivním využíváním program VIS. V obsahu je zařazeno nejen předvedení často používaných postupů v oblasti vedení skladu, normování a objednávání stravy, ale také seznámení s uzávěrkami nebo s metodami hledání chyb a kontroly.

Kurz je pořádán podle zájmuNabídka.

 

Vitalita a zdraví na talíři

Kurz je založen na myšlence, že správná výživa dodává našemu tělu zdraví a vitalitu. Zabývá se především surovinovou základnou školních obědů: kvalitou potravin, rozpoznáním vhodných a nevhodných potravin, jejich kvalitou a kombinací na talíři. Připomene i kulinářské zásady zdravého vaření a dochucování pokrmů.

Kurz je pořádán podle zájmu. Pro více informací a objednání kurzu kontaktuje Ing. Zdeňka Hladíka na hladik@countrylife.cz.

 

Individuální kurzy na klíč

Své požadavky pošlete na info@jidelny.cz.

 

Pozvánky na e-mail

Chcete dostávat pozvánky na naše akce přímo na váš e-mail? Zaregistrujte se a nastavte si v registraci zasílání pozvánek.

Jídelny.cz, s.r.o.  |  Farského 638/14  |  326 00 Plzeň - Východní předměstí  |  Česká republika
Telefon: +420 731 331 095  |  E-mail: info@jidelny.cz
Zobrazit plnou verzi