Pro správné fungování tohoto webu využíváme soubory cookies. Budete-li pokračovat v jeho prohlížení, souhlasíte s používáním souborů cookies.Pokračovat Více informací    
Jídelny.cz
Informační portál hromadného stravování

Abeceda školní jídelny

Nově přidáno: Kalkulace ve školních jídelnách

Bezpečnost práce 

Ze zástěry do montérek?

Dietní stravování

Stravování žáků s potravinovou alergií nebo intolerancí

Bezmléčné diety ve školním stravování

Jak na svačinky při bezmléčné dietě?

Ekonomika, platy

Pracovníci ŠJ a stanovení jejich platů

Při nesprávně stanoveném platu je potřeba se bránit

Jak na dluhy na stravném ve školní jídelně

Kalkulace ve školních jídelnách

GDPR

Změny v ochraně osobních údajů

Kdy osobní údaj spadá pod ochranu GDPR

Hygiena a HACCP

Systém HACCP jako praktický pomocník a ne přítěž (1)

Systém HACCP jako praktický pomocník a ne přítěž (2)

Systém HACCP jako praktický pomocník a ne přítěž (3)

HACCP není jen zkratka

Salmonelóza – rizika a prevence nákazy

Komunikace

Jak si udržet motivaci pro práci

O moci a bezmoci nejen ve školních jídelnách

Jak účinně prosazovat změny 

Jak se úspěšně bránit nátlaku šéfa

Jak vést nepříjemné rozhovory

Nutriční doporučení

Seznamte se s novým Nutričním doporučením

Nové nutriční doporučení z pohledu školní jídelny

Odpady, plýtvání potravinami

Odpady ve školní jídelně I – legislativa

Odpady ve školní jídelně II – jak prakticky nakládat s odpady

Odpady ve školní jídelně III – jak na  biologicky rozložitelné odpady

Plýtvání potravinami

Inspirujte se, jak neplýtvat potravinami

Pamlsková vyhláška

Změny v novele pamlskové vyhlášky

Co nyní můžete a nemůžete podle pamlskové vyhlášky

Sestavování jídelníčku 

Sestavujeme jídelníčky (1) – jak na to

Sestavujeme jídelníček (2) - hodnocení obědových menu

Sestavujeme jídelníček (3) – návrh odlišných menu 

Sestavujeme jídelníček (4) – návrh podobných menu

Sestavujeme jídelníček (5) – ukázka, jak na to

Sestavení jídelníčku podle Nutričního doporučení v 10 krocích

Praktické zkušenosti a pomůcky pro sestavování jídelního lístku 

Spotřební koš

Metodika pro výpočet spotřebního koše, 1. část

Metodika pro výpočet spotřebního koše, 2. část

Metodika pro výpočet spotřebního koše, 3. část

Spotřební koš ve školním stravování – vykazování (1) 

Spotřební koš ve školním stravování – zařazení potravin (2)

Přemýšlejme o spotřebním koši

Otázky ke spotřebnímu koši

Cukr a spotřební koš

Cukry, sladidla a spotřební koš

Minimální množství cukru ve spotřebním koši je jasně dáno 

 

Jídelny.cz, s.r.o.  |  Farského 638/14  |  326 00 Plzeň - Východní předměstí  |  Česká republika
Telefon: +420 731 331 095  |  E-mail: info@jidelny.cz
Zobrazit plnou verzi