Pro správné fungování tohoto webu využíváme soubory cookies. Budete-li pokračovat v jeho prohlížení, souhlasíte s používáním souborů cookies.Pokračovat Více informací    
Jídelny.cz
Informační portál hromadného stravování

Obsah knihy Rybí pokrmy

Polévky

Bramborová polévka s lososem

Brokolicová polévka s rybími noky

Lososový krém

Maďarská rybí polévka

Polévka z rybího masa s krabí příchutí

Rajčatová rybí polévka

Rybí polévka s bramborem

Rybí polévka s celestýnskými nudlemi

Rybí polévka s kari

Rybí polévka s vařeným vejcem

Rybí polévka se zeleninou

Sicilská tomatová polévka

Španělská rybí polévka

Švédská rybí polévka

Základní rybí vývar

Vařené pokrmy

Losos v koprové omáčce

Rizoto s lososem, cherry rajčaty a hráškem

Tuňák s pestem a těstovinami penne

Tuňák s těstovinami farfalle, žampiony a smetanou

Tuňák s těstovinami tagliatelle a rajčaty

Uzený losos v širokých nudlích

Dušené pokrmy

Aljašská treska s hořčicovou omáčkou

Candát na rozmarýnu s pomerančovou šťávou

Jihočeský kapr Jordán

Rybí kari

Rybí paella po česku

Rybí paprikáš

Rybí ragú z aljašské tresky se zeleninou

Rýže s dary moře

Tilápie na zázvoru s arašídy

Pečené pokrmy

Aljašská treska na bazalce a česneku

Aljašská treska na houbách

Aljašská treska na kysaném zelí

Aljašská treska na rozmarýnu

Aljašská treska na žampiónech

Aljašská treska s bylinkovou mozaikou a baby karotkou

Aljašská treska s parmazánem a sušenými rajčaty

Aljašská treska s remuládou

Aljašská treska v zázvorové glazuře

Candát na rozmarýnu

Candát s bulgurem a zeleninou

Kapr po novohradsku

Kapří karbanátky s celerem

Losos na bazalce a česneku

Losos na bylinkách s těstovinami

Losos na cibuli

Losos na špagetách s parmazánem

Losos s červenou řepou, zakysanou smetanou a polníčkem

Losos s hráškovým pyré

Losos s jáhlovou kaší a karamelizovaným citrónem

Mahi-mahi na žampionech

Mahi-mahi s česnekovým dipem a mátou

Mahi-mahi v česnekové omáčce

Mořský úhoř s omáčkou z nivy

Okoun nilský na zelenině a žampionech

Placičky ze sumečka afrického a kapusty

Platýs na másle

Pstruh lososový na limetkovém másle

Pstruh lososový s medem a hořčicí

Pstruh lososový s mrkví, červenou čočkou a cuketou

Pstruh lososový s pórkovým přelivem

Ryba hoki s pórkovou omáčkou

Rybí filé na bylinkách

Rybí filé na zelenině s tymiánem

Rybí file po cikánsku

Rybí filé po provensálsku

Rybí filé po sicilsku

Rybí filé s koprovou omáčkou a mandlovými bramborami

Rybí filé s lečem

Rybí filé se sýrovou omáčkou

Rybí filé v cibulové krustě

Rybí filé v zelném listě

Rybí filé Versailles

Rybí filety se zakysanou smetanou a hořčicí

Rybí kostky v cuketě

Rybí krokety po dalmátsku

Rybí závitek se sýrem

Sekaná z rybího filé

Steak z tuňáka s celerovým pyré

Sumeček africký po indicku

Sumeček africký s italskou čočkou

Sumeček africký v hořčičné omáčce

Štikozubec s limetovou omáčkou

Tilápie na česneku

Tilápie na slanině a cibuli

Tilápie s cuketou a česnekem

Tilápie s fenyklem, rajčaty a medem

Tilápie zabalená v sušené šunce

Tuňákový karbanátek pečený

Závitek z rybího filetu

Zapečené pokrmy

Aljašská treska zapečená s brokolicí a sýrem

Filety z aljašské tresky Florián

Chalupářské rybí filety z aljašské tresky

Losos s mandlovými lupínky

Losos s mozzarellou, sušenými rajčaty a lasagnemi

Losos v sýrovo-smetanové omáčce

Mahi-mahi filety zapečené s brokolicí a sýrem

Milé filé

Nákyp z rybího filé

Rybí filé s nivou

Rybí filet v sýrové peřince

Rybí filé zapečené s brokolicí a těstovinami

Rybí filé zapečené s cizrnou a mozzarellou

Sumeček africký s lasagnemi

Štikozubec s bylinkovou krustou

Štikozubec zapečený s hlívou ústřičnou

Štikozubec zapečený s rajčaty a bramborami

Švédský lososový nákyp

Tilápie zapečená s brokolicí a sýrem

Tuňákové lasagne

Smažené pokrmy

Aljašská treska smažená v pivním těstíčku

Aljašská treska smažená v sýrovém těstíčku

Filety ze sumečka afrického ve strouhance z bílého chleba

Pstruh po mlynářsku

Rybí filé po rožmbersku

Rybí filet v hořčičném obalu

Speciality

Pizza s tuňákem

Rozmarýnový špíz se štikozubcem, lososem a s citróny

Taštičky z listového těsta s rybí náplní

Tortilla plněná směsí sumečka afrického, fazolí a ledového salátu

Tuňákový wrap

Studené pokrmy

Celerový salát s tuňákem a čerstvými rajčaty

Pestrobarevný tuňákový salát se slunečnicovým semínkem

Pestrý zeleninový talíř s kousky tuňáka

Rybí salát s jablky

Salát z těstovin, krabích tyčinek surimi a tofu

Salát z těstovin, tuňáka a pórku

Sváteční krabí salát

Tuňák s ledovým salátem, vejci a olivami

Tuňák s rýží basmati, ledovým salátem a strouhaným sýrem

Zeleninový talíř s uzeným lososem a sýrem cottage

Pomazánky

Pomazánka sardinková s avokádem

Pomazánka sardinková s tvarohem a celerem

Pomazánka sardinková se zeleninou a vejci

Pomazánka tuňáková se sýrem a ovesnými vločkami

Pomazánka z aljašské tresky s lučinou a křenem

Pomazánka z lososa a fazolí

Pomazánka z lososa s vařenými bramborami

Pomazánka z lososa s vlašskými ořechy

Pomazánka z makrely s jablky

Pomazánka z makrely s tvarohem a ovesnými vločkami

Pomazánka z ryb v tomatě

Pomazánka z rybího filé s bylinkami

Pomazánka z tresčích jater s tvarohem

Pomazánka z tuňáka s kukuřicí

Pozvánky a novinky do Vašeho e-mailu
Jídelny.cz, s.r.o.  |  Farského 638/14  |  326 00 Plzeň - Východní předměstí  |  Česká republika
Telefon: +420 731 331 095  |  E-mail: info@jidelny.cz  |  Facebook
Zobrazit plnou verzi