Používáme cookies.
Pokračovat
Více informací
Nabídka elektronických kurzů a webinářů
Registrace
Přihlášení
Menu
Zpět na portál
Elektronické kurzy
Hygienické minimum ve stravovacích službách
Kurz pro nové vedoucí školních jídelen
Teorie kalkulace cen jídel a praktické postupy v prostředí ŠJ
HACCP - Jak mít v pořádku systém kritických bodů
Teorie a praxe spotřebního koše
Tvorba jídelníčků aneb jak plnit spotřební koš a přesto vařit pestré a atraktivní pokrmy
Webináře
Systém HACCP jako praktický pomocník a ne přítěž - 19. 1. 2021
Základní požadavky na skladbu jídelníčků - 20. 1. 2021
Příprava jídelníčku prakticky - 26. 1. 2021
Hygienické minimum - 9. 2. 2021
Zařazování nových potravin do spotřebního koše podle etiket - 10.02.2021
Školní stravování – financování a právní předpisy - 17.02.2021
Úspěšná komunikace ve školní jídelně - 24.02.2021
Povinnosti školní jídelny - videozáznam
Jak správně spočítat kalkulaci cen jídel - videozáznam
Zařazení surovin do spotřebního koše - videozáznam
Kurz dietního stravování pro školní jídelny - videozáznam
HACCP aneb máte kritické body správně? - videozáznam
Sestavujeme funkční personální obsazení školní kuchyně - videozáznam
Kalkulace cen - videozáznam
Online konference hromadného stravování - videozáznam
Hygienické minimum - 12. 1. 2021
Zvýhodněné balíčky
Návody
Webináře
Systém HACCP jako praktický pomocník a ne přítěž - 19. 1. 2021
Cena: 600 Kč
Detail
Základní požadavky na skladbu jídelníčků - 20. 1. 2021
Cena: 600 Kč
Detail
Příprava jídelníčku prakticky - 26. 1. 2021
Cena: 600 Kč
Detail
Hygienické minimum - 9. 2. 2021
Cena: 450 Kč
Detail
Zařazování nových potravin do spotřebního koše podle etiket - 10.02.2021
Cena: 450 Kč
Detail
Školní stravování – financování a právní předpisy - 17.02.2021
Cena: 600 Kč
Detail
Úspěšná komunikace ve školní jídelně - 24.02.2021
Cena: 450 Kč
Detail
Povinnosti školní jídelny - videozáznam
Cena: 200 Kč
Detail
Jak správně spočítat kalkulaci cen jídel - videozáznam
Cena: 200 Kč
Detail
Zařazení surovin do spotřebního koše - videozáznam
Cena: 0 Kč
Detail
Kurz dietního stravování pro školní jídelny - videozáznam
Cena: 200 Kč
Detail
HACCP aneb máte kritické body správně? - videozáznam
Cena: 380 Kč
Detail
Sestavujeme funkční personální obsazení školní kuchyně - videozáznam
Cena: 200 Kč
Detail
Kalkulace cen - videozáznam
Cena: 200 Kč
Detail
Online konference hromadného stravování - videozáznam
Cena: 200 Kč
Detail
Hygienické minimum - 12. 1. 2021
Cena: 450 Kč
Detail
Copyright (c) 2002-2016 Jídelny.cz a dodavatelé obsahu |
Tým Jídelny.cz
|
Informace o inzerci
|
Zásady ochrany soukromí
|
ISSN 1805-7209
|
Archivováno v NK ČR
Jídelny.cz, s.r.o. | Farského 638/14 | 326 00 Plzeň - Východní předměstí | Česká republika
Telefon: +420 731 331 095 | E-mail:
info@jidelny.cz
Zobrazit plnou verzi