Používáme cookies.Pokračovat Více informací    
Jídelny.cz
Nabídka elektronických kurzů a webinářů
Alergeny ve stravovacích provozech - 08.06.2021
Obsah kurzu:

Alergeny ve stravovacích provozech - 08.06.2021

Lektor: Ing. Lucie Janotová, Ph.D.
Obsah kurzu:

Živé vysílání 8. června 2021 od 13:00 hod

 

Máte jistotu, že nedochází ke křížové kontaminaci pokrmů alergeny?
Máte potřebné zdroje informací pro sledování alergenů?


Webinář přináší odpovědi na otázky, na co si dát pozor při přípravě pokrmů a jaká preventivní opatření je možné zavést, aby nedocházelo ke kontaminaci alergeny. Vysvětlíme i základní pojmy.

 

Délka vysílání: 90 minut 

Účastí na živém vysílání získá objednaný účastník webináře osvědčení.


Technické požadavky a často kladené dotazy.

Jídelny.cz, s.r.o.  |  Farského 638/14  |  326 00 Plzeň - Východní předměstí  |  Česká republika
Telefon: +420 731 331 095  |  E-mail: info@jidelny.cz
Zobrazit plnou verzi