Používáme cookies.Pokračovat Více informací    
Jídelny.cz
Nabídka elektronických kurzů a webinářů
Bylinky ve školním stravování
Obsah kurzu:
Studijní materiál
Webinář

Bylinky ve školním stravování

Lektor: Mgr. Jana Petrová
Obsah kurzu:
Studijní materiál
Webinář

Živé vysílání 22. října 2021 od 8:30 hod.


V tomto webináři se blíže seznámíte s bylinkami, které se hodí pro dochucení a zpestření pokrmů ve školních jídelnách, s jejich vlastnostmi a uplatněním v různých pokrmech. Dozvíte se nejenom, které bylinky jsou citlivé na teplo a je vhodné je přidat až na konci tepelné úpravy a které naopak teplem svoje aroma ještě více rozvinou, ale například i to, které bylinky snižují nadýmavost a hodí se do luštěninových pokrmů, či které vhodně doplní pokrmy z ryb. 

 

Délka vysílání: 60 minut 

Záznam bude k dispozici do 29. října 2021.

Osvědčení vydáváme účastníkům, kteří jsou přítomni minimálně 50 min z celkové doby vysílání.


Studijní materiály

Webináře

Jídelny.cz, s.r.o.  |  Farského 638/14  |  326 00 Plzeň - Východní předměstí  |  Česká republika
Telefon: +420 731 331 095  |  E-mail: info@jidelny.cz
Zobrazit plnou verzi