Používáme cookies.Pokračovat Více informací    
Jídelny.cz
Nabídka elektronických kurzů a webinářů
Hygienické minimum - 24.08.2021 od 12:30 hod
Obsah kurzu:

Hygienické minimum - 24.08.2021 od 12:30 hod

Lektor: Ing. Lucie Janotová, Ph.D.
Obsah kurzu:

Živé vysílání 24. srpna 2021 od 12:30 hod

Nevyhovuje Vám termín nebo čas? Další živé vysílání bude:

25. srpna 2021 od 8:00 hod
14. září 2021 od 8:00 hod


Přijďte si připomenout zásady osobní a provozní hygieny, zásady správné výrobní a hygienické praxe. Probereme i významná preventivní opatření při výrobě pokrmů v souvislosti s COVID-19včetně zpřísněných hygienických požadavků. Shrneme si podstatné znalosti v oblasti hygieny a to i s ohledem na prevenci přenosu nejen onemocnění COVID-19. Nezapomeneme ani na postup pro případ onemocnění pracovníka.


Délka vysílání: 120 minut 

Osvědčení vydáváme účastníkům, kteří jsou přítomni minimálně 110 min z celkové doby vysílání.

 

Technické požadavky a často kladené dotazy.

Jídelny.cz, s.r.o.  |  Farského 638/14  |  326 00 Plzeň - Východní předměstí  |  Česká republika
Telefon: +420 731 331 095  |  E-mail: info@jidelny.cz
Zobrazit plnou verzi