Používáme cookies.Pokračovat Více informací    
Jídelny.cz
Nabídka elektronických kurzů a webinářů
Obsah kurzu:

Cukr a sůl ve výživě a školním stravování

Lektor: Mgr. Jana Petrová
Obsah kurzu:

Živé vysílání 26. listopadu 2021 od 8:30 hod

 

Cukr a sůl jsou někdy též nazývaná jako „bíla zla“ v kuchyni – jsou tyto základní suroviny opravdu tak špatné pro naše zdraví nebo s nimi v kuchyni pouze nesprávně zacházíme? V přednášce se dozvíte podstatné informace o těchto potravinách, význam ve výživě dětí a ve školním stravování. Kolik mohou děti konzumovat soli, jakým způsobem množství soli omezit a čím ji nahradit. Přednáška dále objasní mnohé mýty kolující kolem nejrůznějších druhů cukrů a sladidel a bude se věnovat i otázkám typu zda je pro slazení vhodnější přírodní cukr, med, různé druhy sirupů či přídavek ovoce.

 

Délka vysílání: 45 minut 

Záznam bude k dispozici do 3. prosince 2021.

Osvědčení vydáváme účastníkům, kteří jsou přítomni minimálně 40 min z celkové doby vysílání.

 

Technické požadavky a často kladené dotazy

Jídelny.cz, s.r.o.  |  Farského 638/14  |  326 00 Plzeň - Východní předměstí  |  Česká republika
Telefon: +420 731 331 095  |  E-mail: info@jidelny.cz
Zobrazit plnou verzi