Hygienické minimum pro kuchařský a pomocný personál
Kurz je určen pro kuchařky, kuchaře či pomocný personál. Žádná komplikovaná legislativa, pouze praktické znalosti a dovednosti. Shrnuje vše podstatné v oblasti osobní a provozní hygieny a co by tito pracovníci měli vědět a dodržovat – od příjmu až po výdej.
Kurz podrobně seznamuje se základy osobní hygieny (zejména péče o ruce) a provozní hygieny (skladování potravin, čisticích prostředků a dalších předmětů, sanitace). Dále také ukazuje možné příčiny vzniku zdravotních nebezpečí. Dozvíte se, kde hrozí rizika kontaminace a jak jim účinně předcházet.
V případě úspěšného absolvování testu získá účastník osvědčení prokazující, že rozsah jeho znalostí odpovídá požadavkům vyhlášky č. 490/2000.
Součástí kurzu: video, studijní materiál, závěrečný test
Délka videa: 110 min.
Kurzy jsou přístupné po dobu 20 dnů od přijetí účastnického poplatku.
Studijní materiály
Studijní materiál
Obsahuje osnovu přednášky, shrnuje podstatná fakta z kurzu a umožňuje účastníkovi si zapisovat důležité informace z přednášky.
Studijní materiál (ukrajinština)
Obsahuje osnovu přednášky, shrnuje podstatná fakta z kurzu a umožňuje účastníkovi si zapisovat důležité informace z přednášky.
Video přednáška
Tým Jídelny.cz | Informace o inzerci | Zásady ochrany soukromí | Informace o cookies | Nastavení cookies | ISSN 1805-7209 | Archivováno v NK ČR