Používáme cookies.Pokračovat Více informací    
Jídelny.cz
Nabídka elektronických kurzů a webinářů
Hygienické minimum
Obsah kurzu:
Studijní materiál
Webinář

Hygienické minimum

Lektor: Mgr. Jiří Plzák
Obsah kurzu:
Studijní materiál
Webinář

Živé vysílání 2. prosince 2021 od 13:00 hod. 

 

Přijďte si připomenout zásady osobní a provozní hygieny, zásady správné výrobní a hygienické praxe. Probereme i významná preventivní opatření při výrobě pokrmů v souvislosti s COVID-19včetně zpřísněných hygienických požadavků. Shrneme si podstatné znalosti v oblasti hygieny a to i s ohledem na prevenci přenosu nejen onemocnění COVID-19. Nezapomeneme ani na postup pro případ onemocnění pracovníka.


Délka vysílání: 120 minut 

Záznam bude k dispozici do 9. prosince 2021.

Osvědčení vydáváme účastníkům, kteří jsou přítomni minimálně 110 min z celkové doby vysílání.

 

Technické požadavky a často kladené dotazy.

Studijní materiály

Placená část

Studijní materiál

Po uhrazení objednávky se na tlačítku zobrazí termín, kdy budou podklady zpřístupněny účastníkům. Po tomto termínu si studijní materiály můžete stáhnout a popřípadě si je vytisknout. Během semináře je vhodné je mít připraveny, tištěná forma je vhodnější.

Webináře

Jídelny.cz, s.r.o.  |  Farského 638/14  |  326 00 Plzeň - Východní předměstí  |  Česká republika
Telefon: +420 731 331 095  |  E-mail: info@jidelny.cz
Zobrazit plnou verzi