Používáme cookies.Pokračovat Více informací    
Jídelny.cz
Nabídka elektronických kurzů a webinářů
Správná výrobní a hygienická praxe
Obsah kurzu:
Studijní materiál
Webinář

Správná výrobní a hygienická praxe

Lektor: Mgr. Jiří Plzák
Obsah kurzu:
Studijní materiál
Webinář

Živé vysílání 23. listopadu 2021 od 8:00 hod.


Chcete vědět, jak správně postupovat při zpracování potravin od příjmu surovin až po výdej pokrmů, aby na konci byl vždy zdravotně nezávadný pokrm?

Tento webinář se podrobně věnuje jednotlivým bodům výrobního procesu a ukazuje rizika, která je třeba ovládat. Věnovat se budeme především:

  • Příjmu surovin – datum použitelnosti, datum minimální trvanlivosti
  • Skladování potravin – doporučení pro používání skladových prostor
  • Přípravě surovin – výdej surovin do výroby, rozmrazování, použití vajec
  • Přípravě pokrmů – tepelné opracování, regenerace, zpracování potravin za studena, zchlazování, zmrazování a zmrazování bez šokeru
  • Uvádění pokrmů do oběhu – výdej, rozvoz, přeprava
  • Výdeji pokrmů – teplé pokrmy a studené pokrmy

Kurz je určen pro kuchařský personál či nové vedoucí pracovníky stravovacího provozu.


Délka vysílání: 120 minut 

Záznam bude k dispozici do 30. listopadu 2021.

Osvědčení vydáváme účastníkům, kteří jsou přítomni minimálně 110 min z celkové doby vysílání.

 

Technické požadavky a často kladené dotazy.

Studijní materiály

Webináře

Jídelny.cz, s.r.o.  |  Farského 638/14  |  326 00 Plzeň - Východní předměstí  |  Česká republika
Telefon: +420 731 331 095  |  E-mail: info@jidelny.cz
Zobrazit plnou verzi