Používáme cookies.Pokračovat Více informací    
Jídelny.cz
Nabídka elektronických kurzů a webinářů
Nejčastější nedostatky v oblasti hygieny a správné výrobní praxe
Obsah kurzu:

Nejčastější nedostatky v oblasti hygieny a správné výrobní praxe

Lektor: Ing. Lucie Janotová, Ph.D.
Obsah kurzu:

Živé vysílání 16. prosince 2021 od 8:00 hod.

 

Nový webinář pro vedoucí pracovníky přinášející maximálně praktický pohled na téma hygieny a správné výrobní praxe.

Vedoucí pracovník stravovacího provozu musí umět bezpečně rozeznat a eliminovat prohřešky v oblasti hygieny a správné výrobní praxe. S tímto webinářem získáte jistotu v okamžitém rozpoznání nedostatků a tipy, jak je efektivně řešit.
Zaměříme se na ukázky nejčastějších nedostatků v celém výrobním řetězci zpracování potravin ve stravovacím provozu. Uvidíte fotografie z provozů a dozvíte se návrhy nápravných opatření pro každou popisovanou situaci.

Pokud máte konkrétní dotazy a zapíšete je do chatu – nejpozději týden před webinářem – lektor se na ně připraví a do přednášky zakomponuje.

 

Délka vysílání: 120 minut 

Záznam bude k dispozici do 23. prosince 2021.

Osvědčení vydáváme účastníkům, kteří jsou přítomni minimálně 110 min z celkové doby vysílání.

 

Technické požadavky a často kladené dotazy.

Jídelny.cz, s.r.o.  |  Farského 638/14  |  326 00 Plzeň - Východní předměstí  |  Česká republika
Telefon: +420 731 331 095  |  E-mail: info@jidelny.cz
Zobrazit plnou verzi