
Kurz pro nově nastupující vedoucí školních jídelen
Webinář je určen pro ty, kteří v této pozici začínají, jsou v ní nejvíce půl roku, nebo teprve uvažují, že by do takového zaměstnání nastoupili. Kurzem mohou projít i vedoucí s většími zkušenostmi v oboru, ale pak je možné, že část informací již budou znát.
Co se na webináři dozvíte?
- Co je to školní jídelna – slovník pojmů
- Co je důležité nezanedbat při převzetí školní jídelny
- Kontrola ekonomiky provozu
- Jak na řízení školní jídelny - management pro začátečníky
- Bezpečnost stravovacího provozu
- Co to je kvalita ve školní jídelně
- Nejdůležitější legislativu pro stravovací provozy
Do jednotlivých témat jsme pečlivě vybrali pouze ty informace, které jsou nutné pro první měsíce působení nové vedoucí v jídelně. Skutečný obsah témat je mnohem širší a měl by být předmětem vašeho dalšího rozšiřujícího studia.
Součástí webináře: 6 živých vysílání, studijní sešit, publikace Bezpečnost potravin ve stravovacích provozech, Základy výživy pro stravovací provozy a po úspěšném absolvování závěrečného testu osvědčení.
Termíny živých vysílání:
21. leden 2022 (pátek) Ekonomika a management
28. leden 2022 (pátek) Ekonomika a management
04. února 2022 (pátek) Kvalita
11. února 2022 (pátek) Kvalita
24. února 2022 (čtvrtek) Bezpečnost stravovacího provozu
04. března 2022 (pátek) Bezpečnost stravovacího provozu
Časový rozsah vysílání:
08:00-09:30 hod přednáška
09:30-10:00 hod přestávka
10:00-11:30 hod přednáška
Délka vysílání: 18 hod
Záznamy budou k dispozici po dobu 183 dnů. Proto se lze přihlásit i v průběhu webinářů.
Osvědčení vydáváme po úspěšném absolvování závěrečného testu.
Studijní materiály
Studijní materiál - aktualizace
Nově přidáno > 22.2.2022
Aktualizovaný text na stranách: 47, 52, 53, 54.
Video přednáška
Tým Jídelny.cz | Informace o inzerci | Zásady ochrany soukromí | Informace o cookies | Nastavení cookies | ISSN 1805-7209 | Archivováno v NK ČR