
Vydáno #12 pro školní jídelny
Videozáznam z 27.09.2022
Účinkující: Ing. Lucie Janotová, Ph.D. a další
Začátek školního roku bývá hektický. Kromě přihlášek nových strávníků či případného přecenění stravného musíte do toho všeho ještě řešit dodržování nejrůznějších hygienických principů. Jak správně skladovat potraviny a co s načatým balením? Jak správně zanést hygienická nařízení do vnitřního řádu a jiných dokumentů jídelny? A co donášení stravy či surovin do ŠJ, jak to hygienicky správně podchytit?
Není proto divu, že hygiena a HACCP ve školních jídelnách je věčným a velmi vděčným tématem, o které si neustále píšete. Vyslyšeli jsme vaše přání a v nejnovějším díle našeho pořadu Vydáno pro školní jídelny můžete se těšit na diskuzi s Ing. Lucií Janotovou, Ph.D. právě na tato témata. Pokud tedy máte k tématům dotazy, neváhejte je již nyní psát do chatu. Paní Janotová na ně bude v rámci diskuze postupně odpovídat.
V rámci programu dále vystoupí Jan Laub z VIS Plzeň a přiblíží zálohování dat s modulem Sejf jakožto rozšíření Chytré zálohy. Co tento modul umí? Jak funguje? Ve Vydáno se dozvíte, jak limitovat kybernetické hrozby i zajistit data třeba i při rozbití hardwaru a ztrátě ostré verze.
Nepřijdete ani o zajímavé informace od našich partnerů týkající se úspor energií, přípravy pomazánek a nápojového programu.
Délka pořadu: cca 100 min.
Osvědčení není součástí webináře!
Prosím, objednejte si vstup do webináře pomocí tlačítka Objednat webinář. Vstup Vám pak bude zpřístupněn bez jakéhokoliv poplatku.
Studijní materiály
Video přednáška
Tým Jídelny.cz | Informace o inzerci | Zásady ochrany soukromí | Informace o cookies | Nastavení cookies | ISSN 1805-7209 | Archivováno v NK ČR