Přeskočit na obsah

Správná výrobní a hygienická praxe – videozáznam


Studijní materiály

O záznamu webináře

Záznam webináře z 23. listopadu 2021

Chcete vědět, jak správně postupovat při zpracování potravin od příjmu surovin až po výdej pokrmů, aby na konci byl vždy zdravotně nezávadný pokrm?

Tento webinář se podrobně věnuje jednotlivým bodům výrobního procesu a ukazuje rizika, která je třeba ovládat. Věnovat se budeme především:

  • Příjmu surovin – datum použitelnosti, datum minimální trvanlivosti
  • Skladování potravin – doporučení pro používání skladových prostor
  • Přípravě surovin – výdej surovin do výroby, rozmrazování, použití vajec
  • Přípravě pokrmů – tepelné opracování, regenerace, zpracování potravin za studena, zchlazování, zmrazování a zmrazování bez šokeru
  • Uvádění pokrmů do oběhu – výdej, rozvoz, přeprava
  • Výdeji pokrmů – teplé pokrmy a studené pokrmy

Kurz je určen pro kuchařský personál či nové vedoucí pracovníky stravovacího provozu.

Délka vysílání: 120 minut 

Záznam je k dispozici 20 dní.

Osvědčení není součástí záznamu.

Technické požadavky a často kladené dotazy.

Délka: 120 min

Cena: 490 Kč

Technické požadavky a často kladené dotazy.