
Obsah kurzu:
Studijní materiál
Video přednáška
Správná výrobní a hygienická praxe - videozáznam
Lektor: Mgr. Jiří Plzák
Obsah kurzu:
Studijní materiál
Video přednáška
Záznam webináře z 23. listopadu 2021
Chcete vědět, jak správně postupovat při zpracování potravin od příjmu surovin až po výdej pokrmů, aby na konci byl vždy zdravotně nezávadný pokrm?
Tento webinář se podrobně věnuje jednotlivým bodům výrobního procesu a ukazuje rizika, která je třeba ovládat. Věnovat se budeme především:
- Příjmu surovin – datum použitelnosti, datum minimální trvanlivosti
- Skladování potravin – doporučení pro používání skladových prostor
- Přípravě surovin – výdej surovin do výroby, rozmrazování, použití vajec
- Přípravě pokrmů – tepelné opracování, regenerace, zpracování potravin za studena, zchlazování, zmrazování a zmrazování bez šokeru
- Uvádění pokrmů do oběhu – výdej, rozvoz, přeprava
- Výdeji pokrmů – teplé pokrmy a studené pokrmy
Kurz je určen pro kuchařský personál či nové vedoucí pracovníky stravovacího provozu.
Délka vysílání: 120 minut
Záznam je k dispozici 20 dní.
Osvědčení není součástí záznamu.
Studijní materiály
Video přednáška
Copyright (c) 2002-2016 Jídelny.cz a dodavatelé obsahu
Tým Jídelny.cz | Informace o inzerci | Zásady ochrany soukromí | Informace o cookies | Nastavení cookies | ISSN 1805-7209 | Archivováno v NK ČR
Tým Jídelny.cz | Informace o inzerci | Zásady ochrany soukromí | Informace o cookies | Nastavení cookies | ISSN 1805-7209 | Archivováno v NK ČR
Jídelny.cz, s.r.o. | Farského 638/14 | 326 00 Plzeň - Východní předměstí | Česká republika
Telefon: +420 720 962 105 | E-mail: info@jidelny.cz
Zobrazit plnou verzi