Informace o cookies na této stránce
Jídelny.cz a partneři potřebují Váš souhlas s využitím cookies ke shromažďování a analýze informací o návštěvnosti tohoto webu a ke zlepšení a přizpůsobení obsahu a reklam.
Svůj souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Nastavení OK
Souhlas můžete odmítnout zde.
Jídelny.cz
Nabídka elektronických kurzů a webinářů
Hygienické minimum
Obsah kurzu:
Studijní materiál
Webinář

Hygienické minimum

Lektor: Mgr. Jiří Plzák
Obsah kurzu:
Studijní materiál
Webinář

Živé vysílání 27. ledna 2022 od 13:00 hod. 

 

Přijďte si připomenout zásady osobní a provozní hygieny, zásady správné výrobní a hygienické praxe. Probereme i významná preventivní opatření při výrobě pokrmů v souvislosti s COVID-19včetně zpřísněných hygienických požadavků. Shrneme si podstatné znalosti v oblasti hygieny a to i s ohledem na prevenci přenosu nejen onemocnění COVID-19. Nezapomeneme ani na postup pro případ onemocnění pracovníka.


Délka vysílání: 120 minut 

Záznam bude k dispozici do 3. února 2022.

Osvědčení vydáváme účastníkům, kteří jsou přítomni minimálně 110 min z celkové doby vysílání.

 

Technické požadavky a často kladené dotazy.

Studijní materiály

Webináře

Jídelny.cz, s.r.o.  |  Farského 638/14  |  326 00 Plzeň - Východní předměstí  |  Česká republika
Telefon: +420 731 331 095  |  E-mail: info@jidelny.cz
Zobrazit plnou verzi