Používáme cookies.Pokračovat Více informací    
Jídelny.cz
Nabídka elektronických kurzů a webinářů
Teorie kalkulace cen jídel a praktické postupy v prostředí ŠJ
Obsah kurzu:
Studijní materiál
Video přednáška
Závěrečný test

Teorie kalkulace cen jídel a praktické postupy v prostředí ŠJ

Lektor: Bc. Pavel Fencl
Ukázkové video
Obsah kurzu:
Studijní materiál
Video přednáška
Závěrečný test
  • Víte, co všechno patří do kalkulace cen jídel?
  • Proč je důležité, aby byla správně spočítána?
  • Jak správně určit věcnou a mzdovou režii?
  • Umíte spočítat režijní i mzdové náklady při přípravě více chodů (snídaně, svačina, oběd..)?
  • Jak správně stanovit kalkulaci u plátce DPH?

Tyto a další otázky zodpovíme a naučíme vás správně přistupovat ke kalkulaci cen jídel i ve složitějších případech z praxe.

 

Součástí kurzu: video, učební materiál a závěrečný test.


Délka videa: 76 minut

Kurzy jsou přístupné po dobu 30 dnů od přijetí účastnického poplatku.

Studijní materiály

Placená část

Studijní materiál

Jak správně sestavit kalkulaci jídla a co má všechno obsahovat? Jak správně stanovit dílčí kalkulační položky a jak správně určit věcnou a mzdovou režii? Jak spočítat režijní náklady při přípravě více chodů (snídaně, svačina, oběd..)? Jak stanovit poměr věcné a mzdové režie mezi výrobou a výdejem? Jak správně stanovit kalkulaci u plátce DPH? To jsou všechno otázky, na které se pokusí tento materiál přinést praktické návody a postupy.

Video přednáška

Závěrečný test

Spustit ukázkový test
Na test máte 3 minut a pro úspěšné absolvování musíte správně zodpovědět 2 otázek ze 3.
Jídelny.cz, s.r.o.  |  Farského 638/14  |  326 00 Plzeň - Východní předměstí  |  Česká republika
Telefon: +420 731 331 095  |  E-mail: info@jidelny.cz
Zobrazit plnou verzi