Obsah kurzu:
Studijní materiál
Video přednáška
Závěrečný test
Teorie kalkulace cen jídel a praktické postupy v prostředí ŠJ
Lektor: Bc. Pavel Fencl
Ukázkové video
Obsah kurzu:
Studijní materiál
Video přednáška
Závěrečný test
- Víte, co všechno patří do kalkulace cen jídel?
- Proč je důležité, aby byla správně spočítána?
- Jak správně určit věcnou a mzdovou režii?
- Umíte spočítat režijní i mzdové náklady při přípravě více chodů (snídaně, svačina, oběd..)?
- Jak správně stanovit kalkulaci u plátce DPH?
Tyto a další otázky zodpovíme a naučíme vás správně přistupovat ke kalkulaci cen jídel i ve složitějších případech z praxe.
Součástí kurzu: video, učební materiál a závěrečný test.
Délka videa: 76 minut
Kurzy jsou přístupné po dobu 30 dnů od přijetí účastnického poplatku.
Studijní materiály
Placená část
Studijní materiál
Jak správně sestavit kalkulaci jídla a co má všechno obsahovat? Jak správně stanovit dílčí kalkulační položky a jak správně určit věcnou a mzdovou režii? Jak spočítat režijní náklady při přípravě více chodů (snídaně, svačina, oběd..)? Jak stanovit poměr věcné a mzdové režie mezi výrobou a výdejem? Jak správně stanovit kalkulaci u plátce DPH? To jsou všechno otázky, na které se pokusí tento materiál přinést praktické návody a postupy.
Video přednáška
Závěrečný test
Spustit ukázkový test
Na test máte 3 minut a pro úspěšné absolvování musíte správně zodpovědět 2 otázek ze 3.
Copyright (c) 2002-2016 Jídelny.cz a dodavatelé obsahu | Tým Jídelny.cz | Informace o inzerci | Zásady ochrany soukromí | ISSN 1805-7209 | Archivováno v NK ČR
Jídelny.cz, s.r.o. | Farského 638/14 | 326 00 Plzeň - Východní předměstí | Česká republika
Telefon: +420 731 331 095 | E-mail: info@jidelny.cz
Zobrazit plnou verzi