Teorie kalkulace cen jídel a praktické postupy v prostředí ŠJ
- Víte, co všechno patří do kalkulace cen jídel?
- Proč je důležité, aby byla správně spočítána?
- Jak správně určit věcnou a mzdovou režii?
- Umíte spočítat režijní i mzdové náklady při přípravě více chodů (snídaně, svačina, oběd..)?
- Jak správně stanovit kalkulaci u plátce DPH?
Tyto a další otázky zodpovíme a naučíme vás správně přistupovat ke kalkulaci cen jídel i ve složitějších případech z praxe.
Součástí kurzu: video, učební materiál a závěrečný test.
Délka videa: 76 minut
Kurzy jsou přístupné po dobu 30 dnů od přijetí účastnického poplatku.
Studijní materiály
Studijní materiál
Jak správně sestavit kalkulaci jídla a co má všechno obsahovat? Jak správně stanovit dílčí kalkulační položky a jak správně určit věcnou a mzdovou režii? Jak spočítat režijní náklady při přípravě více chodů (snídaně, svačina, oběd..)? Jak stanovit poměr věcné a mzdové režie mezi výrobou a výdejem? Jak správně stanovit kalkulaci u plátce DPH? To jsou všechno otázky, na které se pokusí tento materiál přinést praktické návody a postupy.
Video přednáška
Závěrečný test
Ukázkový test. Slouží pro vyzkoušení testového prostředí.
Na test máte 3 minut a pro úspěšné absolvování musíte správně zodpovědět 2 otázek ze 3.
Tým Jídelny.cz | Informace o inzerci | Zásady ochrany soukromí | Informace o cookies | Nastavení cookies | ISSN 1805-7209 | Archivováno v NK ČR