Používáme cookies.Pokračovat Více informací    
Jídelny.cz
Nabídka elektronických kurzů a webinářů
Ukázkové video
Obsah kurzu:
Studijní materiál
Video přednáška
Závěrečný test

HACCP - Jak mít v pořádku systém kritických bodů

Lektor: Ing. Lucie Janotová, Ph.D.
Ukázkové video
Obsah kurzu:
Studijní materiál
Video přednáška
Závěrečný test

Víte, co se v souvislosti s HACCP musí a nemusí?
Umíte na svém provozu správně stanovit nebezpečí pro přípravu pokrmů?
Máte správně nastavené kritické body?
Víte, jak zacházet s potenciálně nebezpečnými pokrmy a potravinami?
Od zavedení HACCP v roce 2004 se mnoho věcí změnilo. Změny souvisí s teplotními limity, alergeny a hlavně s možností zjednodušení systému.
Seminář je určen všem, kteří chtějí mít systém HACCP v souladu s aktuálním stavem provozu.


Součástí kurzu: video, učební materiál, závěrečný test


Délka videa: 163 min

Kurzy jsou přístupné po dobu 14 dnů od přijetí účastnického poplatku.

Studijní materiály

Video přednáška

Závěrečný test

Spustit ukázkový test
Na test máte 3 minut a pro úspěšné absolvování musíte správně zodpovědět 2 otázek ze 3.
Jídelny.cz, s.r.o.  |  Farského 638/14  |  326 00 Plzeň - Východní předměstí  |  Česká republika
Telefon: +420 731 331 095  |  E-mail: info@jidelny.cz
Zobrazit plnou verzi