Ukázkové video
Obsah kurzu:
Studijní materiál
Video přednáška
Závěrečný test
HACCP - Jak mít v pořádku systém kritických bodů
Lektor: Ing. Lucie Janotová, Ph.D.
Ukázkové video
Obsah kurzu:
Studijní materiál
Video přednáška
Závěrečný test
Víte, co se v souvislosti s HACCP musí a nemusí?
Umíte na svém provozu správně stanovit nebezpečí pro přípravu pokrmů?
Máte správně nastavené kritické body?
Víte, jak zacházet s potenciálně nebezpečnými pokrmy a potravinami?
Od zavedení HACCP v roce 2004 se mnoho věcí změnilo. Změny souvisí s teplotními limity, alergeny a hlavně s možností zjednodušení systému.
Seminář je určen všem, kteří chtějí mít systém HACCP v souladu s aktuálním stavem provozu.
Součástí kurzu: video, učební materiál, závěrečný test
Délka videa: 163 min
Kurzy jsou přístupné po dobu 14 dnů od přijetí účastnického poplatku.
Studijní materiály
Video přednáška
Závěrečný test
Spustit ukázkový test
Na test máte 3 minut a pro úspěšné absolvování musíte správně zodpovědět 2 otázek ze 3.
Ukázkový test. Slouží pro vyzkoušení testového prostředí.
Na test máte 3 minut a pro úspěšné absolvování musíte správně zodpovědět 2 otázek ze 3.
Copyright (c) 2002-2016 Jídelny.cz a dodavatelé obsahu
Tým Jídelny.cz | Informace o inzerci | Zásady ochrany soukromí | Informace o cookies | Nastavení cookies | ISSN 1805-7209 | Archivováno v NK ČR
Tým Jídelny.cz | Informace o inzerci | Zásady ochrany soukromí | Informace o cookies | Nastavení cookies | ISSN 1805-7209 | Archivováno v NK ČR
Jídelny.cz, s.r.o. | Farského 638/14 | 326 00 Plzeň - Východní předměstí | Česká republika
Telefon: +420 720 962 105 | E-mail: info@jidelny.cz
Zobrazit plnou verzi