Informace o cookies na této stránce
Jídelny.cz a partneři potřebují Váš souhlas s využitím cookies ke shromažďování a analýze informací o návštěvnosti tohoto webu a ke zlepšení a přizpůsobení obsahu a reklam.
Svůj souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Nastavení OK
Souhlas můžete odmítnout zde.
Jídelny.cz
Nabídka elektronických kurzů a webinářů
Ukázkové video
Obsah kurzu:
Studijní materiál
Video přednáška
Závěrečný test

HACCP - Jak mít v pořádku systém kritických bodů

Lektor: Ing. Lucie Janotová, Ph.D.
Ukázkové video
Obsah kurzu:
Studijní materiál
Video přednáška
Závěrečný test

Víte, co se v souvislosti s HACCP musí a nemusí?
Umíte na svém provozu správně stanovit nebezpečí pro přípravu pokrmů?
Máte správně nastavené kritické body?
Víte, jak zacházet s potenciálně nebezpečnými pokrmy a potravinami?
Od zavedení HACCP v roce 2004 se mnoho věcí změnilo. Změny souvisí s teplotními limity, alergeny a hlavně s možností zjednodušení systému.
Seminář je určen všem, kteří chtějí mít systém HACCP v souladu s aktuálním stavem provozu.


Součástí kurzu: video, učební materiál, závěrečný test


Délka videa: 163 min

Kurzy jsou přístupné po dobu 14 dnů od přijetí účastnického poplatku.

Studijní materiály

Video přednáška

Závěrečný test

Spustit ukázkový test

Ukázkový test. Slouží pro vyzkoušení testového prostředí.


Na test máte 3 minut a pro úspěšné absolvování musíte správně zodpovědět 2 otázek ze 3.
Jídelny.cz, s.r.o.  |  Farského 638/14  |  326 00 Plzeň - Východní předměstí  |  Česká republika
Telefon: +420 720 962 105  |  E-mail: info@jidelny.cz
Zobrazit plnou verzi