Informace o cookies na této stránce
Jídelny.cz a partneři potřebují Váš souhlas s využitím cookies ke shromažďování a analýze informací o návštěvnosti tohoto webu a ke zlepšení a přizpůsobení obsahu a reklam.
Svůj souhlas udělíte kliknutím na tlačítko „OK“.
Nastavení OK
Souhlas můžete odmítnout zde.
Jídelny.cz
Nabídka elektronických kurzů a webinářů
Správná výrobní a hygienická praxe
Obsah kurzu:
Studijní materiál
Webinář

Správná výrobní a hygienická praxe

Lektor: Mgr. Jiří Plzák
Obsah kurzu:
Studijní materiál
Webinář

Chcete vědět, jak správně postupovat při zpracování potravin od příjmu surovin až po výdej pokrmů, aby na konci byl vždy zdravotně nezávadný pokrm?


Tento webinář se podrobně věnuje jednotlivým bodům výrobního procesu a ukazuje rizika, která je třeba ovládat. Věnovat se budeme především:

  • Příjmu surovin – datum použitelnosti, datum minimální trvanlivosti
  • Skladování potravin – doporučení pro používání skladových prostor
  • Přípravě surovin – výdej surovin do výroby, rozmrazování, použití vajec
  • Přípravě pokrmů – tepelné opracování, regenerace, zpracování potravin za studena, zchlazování, zmrazování a zmrazování bez šokeru
  • Uvádění pokrmů do oběhu – výdej, rozvoz, přeprava
  • Výdeji pokrmů – teplé pokrmy a studené pokrmy

Kurz je určen pro kuchařský personál či nové vedoucí pracovníky stravovacího provozu.


Termín:26.9.2022
Čas:9:00
Délka:120 min
Osvědčení:ano
Nutná účast pro osvědčení:110 minut
Závěrečný test:ne
Záznam k dispozici do:3.10.2022

Technické požadavky a často kladené dotazy.

Studijní materiály

Placená část

Studijní materiál

Doporučujeme si skripta stáhnout a popřípadě si je i vytisknout. Během webináře je vhodné je mít připraveny, tištěná forma je vhodnější.

Webináře

Jídelny.cz, s.r.o.  |  Farského 638/14  |  326 00 Plzeň - Východní předměstí  |  Česká republika
Telefon: +420 731 331 095  |  E-mail: info@jidelny.cz
Zobrazit plnou verzi