
Školní stravování v legislativě a v praxi
Seznámíme se vznikem školního stravování, základními právními předpisy, kterými jsou zákon č. 561/2004 Sb. o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), ve znění pozdějších předpisů a vyhláška č. 107/2005 Sb., o školním stravování, ve znění pozdějších předpisů.
Komu je školní stravování poskytováno; podmínky poskytování školního stravování v dietním režimu; jednotlivé typy zařízení školního stravování; rozsah služeb školního stravování; úplata za školní stavování; spotřební koš a finanční limity na nákup potravin, to jsou témata této přednášky.
Přednáška je okrajově zaměřena i na další činnosti zařízeních školního stravování, kterými jsou stravování zaměstnanců a provozování doplňkové (hostinské) činnosti.
Termín: | 30.8.2022 |
Čas: | 14:00 |
Délka: | 120 min |
Nutná účast pro osvědčení: | 110 minut |
Závěrečný test: | ne |
Záznam k dispozici do: | 6.9.2022 |
Tým Jídelny.cz | Informace o inzerci | Zásady ochrany soukromí | Informace o cookies | Nastavení cookies | ISSN 1805-7209 | Archivováno v NK ČR